Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers
Pagi-pagi dah blogwalking ke page http://www.lyssasecret.com  ada giveaway dari nile.com.my la...Waaaahhhh!!!!! terujanyerr...

so tahun ni macam rasa nak try join juga memandangkan tahun lepas x bertuah...kot2 tahun nie bole dapat duit raya :)

Hadiah duit raya adalah untuk 6 pemenang : 

RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
RM 100 Duit Raya x 3 pemenang


Jom lah ramai-ramai kita join bagi memeriahkan lagi GIVEAWAY ini dengan follow 4 langkah mudah di bawah ni :

 1. Tajuk : " Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016 "
 2. Letak banner kat bawah ni dalam entry korang dan link kan banner tu dengan link yang ini :
http://www.nile.com.my/page.php?cd=111
  
       
3. Dan daripada link tersebut, boleh pilih 5 items daripada "Jualan Raya Meletop 2016" yang teringin      sangat daripada http://www.nile.com.my

Lepas dah pilih2 barang2 tu ke step seterusnya

 4. Lepas dah siap, email terus kepada give_away@nile.com.my beserta dengan detail dan tajuk : 
 Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2016
 Link blog :
 Nama penuh :
 No. Telefon : 


5. Boleh tengok result dengan  klik  " DI SINI "   Tarikh tutup untuk update blog adalah pada :

 30/06/2016 , 11.59 pm

Ok lah, yok pilih 5 barang yang saya nak dari Nile.com.my
 

30/06/2016



Product:  Crocodile Pattern 3-in-1 Pieces Bag
JLM2016 Sales price: RM29.90
Date: 30/06/2016
Time Start:11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 600 units only


ProductKorean Style Chain Shoulder Bag
JLM2016 Sales price: RM13.90
Date: 30/06/2016
Time Start:2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only
29/06/2016


Product: Shinny Surface Woman Flats
JLM2016 Sales price: RM11.90
Date: 29/06/2016
Time Start:11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 400 units only



ProductWaterproof Backpack
JLM2016 Sales price: RM22.90
Date: 27/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only

23/06/2016


ProductLatest Design OL Heels
JLM2016 Sales price: RM16.00
Date: 23/06/2016
Time Start:11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only



Harap-harap di bulan Ramadhan yang mulia ini, murah rezeki ku..ehehe.,..

wishh me luck!!

1 loVe this entRy:

sya mimie said...

asslmkm.. hi :)

gudluck ye.. moga ada rezeki kita bersama.. ^_^

JEMPUT Singah jika sudi..

http://hanyadihatiku.blogspot.my/2016/06/raya-giveaway-rm1000-by-nilecommy.html

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...