Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers






Cantik manis kat luar sana....
Hari ni yanie nak terangkan mengenai produk famous d amos 
Maixara C-Sential...

Memang sedang hangat diperkatakan di seluruh Malaysia sekarang nie.
chewahh!! 
seluruh Malaysia engkau...
Jangan tak tau..produk ni dah boleh sampai Indonesia, Jepun, Korea sebab student-student kat sana pun ada yang consume Maixara C- Sential juga taw...
jangan terkejut...
heeheheh

Apa itu Maixara C-Sential?/?

Let's check it out dear..

~~~> 1 botol mempunyai 60 tablet untuk penggunaan selama 2 bulan #

~~~> Pada sesiapa yang ingin mencantikkan kulit boleh memilih MAIXARA C-SENTIAL kerana ianya mengandungi kolagen tilapia yang mampu memberi ketahanan pada kulit.

~~~> Pada sesiapa juga yang ingin memperbaiki sistem imunisasi badan, come and get one kerana vit c yang terkandung di dalam nya ibara kita makan sebiji oren sehari.

~~~> Vit C juga membantu glutathione untuk diserap lebih cepat dalam badan jadi produk ini sangat sesuai pada mereka yang ingin mempunyai tona kulit sekata dan kulit yang lebih cerah.

~~~> Juga tidak ketinggalan ianya sesuai untuk sesiapa yang mengalami penyakit resdung kerana di dalam MAIXARA tidak mempunya Pure Marine Collagen tetapi menggunakan kolagen tilapia yang juga memberi khasiat yang sama.


MAIXARA C-SENTIAL

(VITAMIN C + COLLAGEN + GLUTATHIONE + ESTRAK

 STRAWBERI 10,000MG)

# Hanya sebiji sehari untuk kesan berganda, tapi harga mampu milik yang berbaloi2...

# Produk keluaran 100% bumiputera..

# Menariknya, ia boleh ditelan atau dikunyah dengan perasa strawberi.. Serlahkan keserian dan kecantikan anda dengan cara yang mudah dan menjimatkan..

KENAPA MAIXARA C SENTIAL MENGGUNAKAN KOLAGEN

 DARIPADA IKAN ?

~~> Kajian menunjukkan bahawa struktur kolagen ikan lebih mirip dengan kolagen manusia dan molekulnya yang lebih kecil amat mudah diserap oleh tubuh, seterusnya membentuk semula kolagen yang kian susut pada bahagian kulit, tulang, sendi dan lain-lain bahagian badan.

~~> Kajian klinikal awal juga menunjukkan pengambilan kolagen ikan pada sukatan yang betul selama 66 hari berturut-turut, mampu memperbaiki penuaan kulit sebanyak 80%

~~> Dan kalau ramai yang berpendapat dengan harga RM125.00 untuk 60 biji kapsul yang tahan selama 2 bulan itu sangat mahal tapi kesannya sangat berbaloi? Yanie tak boleh nak kata apa la...Yani jual Maixara C-Sential pada harga yang amat berpatutan dengan kandungan di dalamnya 10,000mg vit C....!!! Dan sekarang dengan harga Promosi yang sangat berbaloi-baloi dan harga mampu milik  hanya dengan RM99.90 (wm) / RM104.90 (em) serta PENGHANTARAN PERCUMA OK......alahaiii...manjanye korang nie kan......
kepuasan pelanggan harus diutamakan...chewahhh...


~~> Jika kita beli 1000mg vitamin C utk 60 tablet pun dah RM90. Maixara C Sential siap ada Kolagen & Gluta lagi. Kolagen pula bukan marine kolagen yang diimport tak tahu kesahihan halalnya, sebaliknya kami gunakan kolagen dari sisik ikan talapia yang UPM sendiri buat penyelidikan akan keberkesanannya. Tak percaya sila google. Kandungan 10,000 mg dalam 1 tablet dan ada 60 tablet dgn harga RM125.00. Bagi yanie amat berbaloi.



CARA MAKAN :-

* Ambil sebiji sehari selepas makan sebelum tidur.

* Pastikan minum air dengan banyak kerana Glutathione yang ada di dalam Vit C MAIXARA ini berupaya menyingkirkan toksin di dalam badan dan air adalah penting untuk membantu toksin keluar daripada badan.

* Sesuai untuk lelaki dan perempuan.

*Tidak sesuai untuk kanak-kanak walaupun ianya sedap.






Ada lagi..teruskan membaca yea...
Info yang sangat berguna.....
untuk si cantik manis di luar sana...
yang mengimpikan kecantikan luaran dan dalaman berjalan seiring bagai lagu nurul dan ajai...Seiring dan Sejalan...heheheeh


KEISTIMEWAAN MAIXARA C-SENTIAL :-

(/) Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu dan berseri.- Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata.

 (/)  Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema.- Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut.

(/) Anti penuaan dan antioksidan yang tinggi.

(/) Membantu mengurangkan masalah sinus / resdung dan alahan.

(/) Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi.

(/) Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain.

Ada 10 sebab utama kenapa anda harus memilih Maixara C-Sential


Pertama ~> 2x lebih kuantiti dari biasa iaitu 60 tablet

Kedua ~> 2x lebih kandungan mg dari biasa iaitu 10,000mg

Ketiga ~> Boleh dimakan oleh lelaki mahupun perempuan

Keempat ~> Kesan seawal 2-5 hari sahaja

Kelima ~> Tablet boleh dikunyah seperti gula-gula

Keenam ~> Rasa tablet yang sangat sedap

Ketujuh ~> 1 kotak tahan untuk 2 bulan untuk jimat atau 1 bulan untuk kesan cepat

Kelapan ~> Boleh dimakan sewaktu datang haid atau ibu sedang menyusu badan

Kesembilan ~> Tiada kesan sampingan kerana 100% adalah daripada ekstrak buah- buahan

Kesepuluh ~> Buatan tempatan, Halal, Tiada kapsul gelatin dan dijamin selamat!


SETIAP TABLET MAIXARA C-SENTIAL 10,000MG 

MENGANDUNGI :

1) Vitamin C (1,000mg)
2) Collagen (4,000mg)
3) Glutathione (3,000mg)
4) Ekstrak Strawberry (2,000mg)


FAKTA PRODUK MAIXARA C-SENTIAL :

1) Produk keluaran Bumiputera Islam
2) Halal & Selamat
3) Tidak mengandungi Gelatin
4) Selamat untuk wanita mengandung dan menyusu badan
5) Pengilang berstatus GMP
6) Sesuai untuk lelaki dan wanita
7) Kolagen dari ikan tilapia - mereka yang alah kolagen marin / seafood boleh amalkan
8) Terbukti berkesan!


CARA PENGAMBILAN MAIXARA C-SENTIAL :-

1 tablet selepas makan malam setiap hari (jangan ambil terlalu lewat atau selepas pukul 11 malam)- Boleh diambil maksima 2 tablet- Minum air putih yang banyak sepanjang hari.

Pantang larang semasa ber MCS

Elak dari mengambil KAFEIN, ALKOHOL, ROKOK. InsyaAllah dalam masa 2 ke 5 hari pasti ada perubahan dalam diri anda.. Yakin dan bertawakal pada Allah SWT. InsyaAllah...Jom kita berMCS. Dijamin SELAMAT & HALAL..





TESTIMONI













 Baby MCS...
Ibu menyusu consume MCS... Kulit baby pun CERAH & CANTIK


Testimoni MCS... terbukti berkesan untuk jerawat & jeragat
Hanya Kunyah atau telan...



HARGA PROMOSI : RM99.90 (S/M)

HARGA BIASA : RM 125.00 (S/M)

PERCUMA!! 
Free Gift : 
*Shiseido Mask x1


Sekarang tengah ada 


JUALAN HOT PRICE....

Hanya 5 hari sahaja

sehingga 30 April 2013

RM95 (S/M)

- Free Postage
- Free Shiseido Mask

Order sekarang

boleh SMS/CALL/WASSAP/EMAIL

Yanie - 013-7724366 
or 
nur.elyani@yahoo.com

Apa tunggu lagi....


Cepat-cepat....jangan sampai terlambat...

Hari nie nak up entry pasal produk-produk yang yanie jual....
baru berjinak-jinak dengan dunia bisnes nie..
Bermula dari kecil-kecilan dahulu...
Nanti kalau dah maju, In Shaa Allah lagi banyak produk and lagi banyak discount boleh diberi.

First-first terjebak dulu, jadi dropship untuk produk felinna and VCOA...
now bertambah 3 produk lagi iaitu Figure Up and Maixara C-Sential dan AURAWHITE..

Untuk full entry tentang VCOA Treenea
boleh rujuk entry ini yea.
VCOA TREENEA


Untuk full entry tentang Felinna Inchloss or Vit C
boleh refer entry ini

FELINNA

Untuk entry Figure Up and Maixara C-Sential and AURAWHITE akan di up secepat mungkin yea...

Sekadar untuk rujukan korang...

Korang pernah dengar pasal produk Figure Up tak.??



Capsule Slimming Figure Up ini sedang hangat di pasaran sekarang..
Produk untuk kuruskan badan yang berkesan..
Banyak testimoni dapat dilihat di web-web..

Capsule Buang Lemak Figure Up

Capsul Figure Up dihasilkan 100% dari bahan semulajadi yang berkesan membakar lemak dan melangsingkan badan dengan mudah, cepat dan selamat terutama di bahagian badan di mana lemak mudah terkumpul seperti punggung, peha, lengan dan perut.

- Ia diadun sempurna dengan pelbagai jenis tumbuhan seperti Garcinia Cambogia, ekstrak Teh Hijau, Citrus Aurantium dan Aloe Vera, serta tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya yang boleh memberi kesan buruk kepada pengguna seperti cirit-birit dan alahan.

Maixara C-Sential


AURAWHITE


Harian Metro - 23/04/2013




HOT ITEM!!!!!!

1. VCOA Treenea

Semenanjung: RM40/botol

Promotion Price : 1 botol : RM38
                              2  botol : RM 75

2. FELINNA INCHLOSS LOTION

HARGA:
RM75 SEMENANJUNG
RM80 SABAH/SARAWAK
180ML/BOTOL

2.1 FELINNA VIT C PLUS PURE COLLAGEN 5000MG

Harga:

RM85 - Semenanjung
RM90 - Sabah/Sarawak

30biji/kotak


3. FIGURE UP

TERKINI :Promotion Price

1 Botol : RM70
2 Botol : RM120
3 Botol : RM150

4. MAIXARA C-SENTIAL

Semenanjung - RM99.90 (Promo)
S/S - RM104.90 (Promo)
Harga Asal - RM125

Harga Promotion until 30th April 2013 = RM95


5. AURAWHITE

Semenanjung - RM145



Jika berminat, boleh order sekarang, jangan lepaskan peluang, kerana produk terhebat dan sangat laris ini.

Berminat boleh SMS/Wassap/Email

Yanie (013-7724366) (nur.elyani@yahoo.com)

Cepat-cepat..segera dapatkan nye sementara stock masih ada.



PROMOTION SEHINGGA 30 APRIL 2013


Wehoo....
walaupun badan rasa xsedap je...
bole pulak tetibe demam kan..
asyik kena hujan je...
mana nye xdemam kan....

demam RINDU kan cik Abg juga kot...

Hari nie mood menggoogle resepi...
heeheh....
terliur nye tengok resepi2 mudah dan sedap dari blogger2 pandai masak nie...
tak sabar rasanya nak mencuba,..

HAri nie nak share resepi kerabu mangga kak izah...
Memandangkan cik abg suka sangat makan kerabu mangga kan...
Nanti yani buatkan yea...

Resepi yang sangat mudah dan senang...

KERABU MANGGA ALA CHEF IZAH

bahan

2 biji mangga hiris
1/2 biji lobak hiris
3 batang kacang pnjnag
6-7 biji cili padi

2 limau nipis
1/2 biji bwg besar
gula
sos ikan

segenggam ikan bilis garing
segenggam kacang tanah garing

caranya:

gaulkan semua bahan diatas. Rasakan dan seimbangkan pedas, masam dan manisnya.
Hidangkan.

see....sangat senang kan...
boleh buat banyak2...
hehehe
terliurnye tengok...

* nak kumpul duit nak beli oven....senang nanti nak membaked....
semangat berkobar2 nie...

Minta kebenaran yea kak izah share resepi kat blog yanie nie..
Sumber inspirasiku...
heheeh

Morning semua...
Aiseyhhh...lama betul xupdate blog kan...
Serius rindu sangat nak update..

Almaklum lah, tuan punya blog baru lepas kembali cuti kahwin...
hehehe..

Mood nak kerja ni pun xsampai lagi...accaner tu?

Tapi xpe..In Shaa Allah, yani akan update one by one without missed anything ok...

Tak sangka...macam dalam mimpi je..
Now dah jadi Isteri kepada Muhammad Fahdierul da...
Betul2 masih xsangka nie,...

And kalau korang nak tau..
Kahwin tu best sangat..
best giler ok...
Before nie xboleh pgang2 tangan..
sekarang dah halal dah...
Semuanya halal...
apa yg korang nak buat dengan suami In Shaa Allah ada pahalanya tu...
yang penting kena pandai jaga diri dan batas pergaulan...

Sekarang mood sedih sikit....baru seminggu kawen...
hubby nak kena balik keje kt Ipoh...
yani kat JB lagi...

Bila pikir pasal keje pun pening juga..
In Shaa Allah rezeki ada di mana-mana,
hanya perlukan usaha yang lebih untuk mencari dan berusaha...
Chaiyok2x yani....
U can do it dear....

Pray for me k cantik manis semua....



Belanja satu gambar dulu..hehhe





Bismillahirrahmanirrahim...

Mula menghitung hari....waktunya semakin hampir...
Nampak ticker kat bawah nie..
4days to go..
Ya Allah..pejam celik..pejam celik..
cepatnya masa berlalu...
rasa macam xsempat je nak buat apa-apa...
rasa macam nak berhentikan waktu seketika...
tapi apa kan daya....tak bole...

Mohon doa semua...
Moga majlis ku ini akan berjalan lancar dan diberkati Allah hendaknya,,,



Dan ujian datang lagi,,,
Adik aku di suspek denggi.(betul ke camtu tulisnya ea, korang buat2 paham la yea)
...sebab dia demam je dah beberapa hari nie...risau sangat...
Harap dia cepat sembuh...dia kena kuat....
dah nak majlis nie..
dugaan datang bertalu2...

In Shaa Allah..
aku kena kuat,...
Allah tidak akan menguji hambanya diluar kemampuan hambanya itu sendiri...
Aku tahu Allah sayang sangat hanba2Nya...

Ya Allah, aku bermohon kepadaMu,
Mohon diberkati, diredhai Majlis Pernikahan ku dan Persandinganku pada Jumaat dan Sabtu ini..
Moga segala yang dirancang berjalan lancar hendaknya...
Dan semoga perjalanan pulang Incik Adi ke JB berjalan lancar dan dilindungi olehMu, Ya Allah,

Hanya kepadaMu tempat aku memohon pertolongan...
Sesungguhnya Engkaulah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang,
Yang Maha Mengetahui segalanya..

Amin..
Amin Ya Rabbil Al Amin...





 Nak sentiasa senyum macam baby nie...
Omeyyyy sangat....
Bertabah la wahai hati..
Moga segalanya berjalan lancar hendakNya..



Doakan kami yea....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...