Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers

2nd caliph

Lilypie Third Birthday tickers




Sana sini orang dok heboh pasal Felinna Inchloss Lotion ni.. Especially kat FB sana.. Amboi orang pompuan ni kannnnn... pantang kalau bab-bab nak kurus.. nak cantik.... sanggup berhabis.. Tapi untuk lotion ni tak de lah mahal mana pon....
Nak pipi daN DAGU RUNCING SEMULA?? Lelaki pun boleh pakai...seperti lotion-lotion yang lain juga..tapi yang ni lain daripada yang lain..Pasti xkan menyesal...

RAHSIA KENAPA INCHLOSS SANGAT HEBAT!

1) Lotion ni sangat wangi dan xterlalu panas dan xberbau seperti minyak angin, dia dingin dan mesra pengguna. malah mudah dibawa and selesa dipakai walaupun ketika bekerja (so xdakla org cakap..ko sakit perut eh? Bau minyak angin jek)

2) Hanya sekali sapuan anda bole lihat perbezaan inch anda (pastikan ukur sebelum guna ya). Mudah nak apply kat mana2 bahagian kita xpuas hati, ade customer sapu kat pipi dia yg bolat! Ramai customer yang 1st time sapu, bila ukur balik dah berkurang 1/2 inci.. 

3) Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita hamil,menyusu atau gastrik..Ianya selamat bagi wanita hamil kerana rumusan nya xda sebarang chemical..kecuali! Jangan lah sapu kat perut tu nak bagi kurus pulak... 

4) Kita bole mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yg kurus sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pon bole cuba..pasti puas hati!

5) Yang pasti dengan inchloss dah hantar utk dibacakan 30juzuk alquran di mahad tahfiz bukit mertajam penang... Semoga lebih dirahmati..agaknya sbb tu 1 hari pakai da nmpk kesannye. (Jd jangan langkah ya)

FELINNA INCHLOSS LOTION

HARGA:
RM75 SEMENANJUNG
RM80 SABAH/SARAWAK
180ML/BOTOL

Nak tahu lebih lanjut?? 
bole SMS/Wassap ke 013-7724366 (yanie)
atau email ke nur.elyani@yahoo.com

Beli banyak bole dapat diskaun lebih..lebih..dan lebih lagi....
Cepat-cepat sementara stok masih ada...





Kalau nak order Felina Inchloss and Vit C Collogen pun bole...

Felinna Vitamin C plus Pure Collagen 5000mg, 

HARGA:
RM85 SEMENANJUNG
RM90 SABAH/SARAWAK

30biji/kotak


(Hanya sebiji sehari untuk membantu badan cergas dan sihat selain memelihara kecantikan kulit..)





Nak tahu lebih lanjut?? 
bole SMS/Wassap ke 013-7724366 (yanie)
atau email ke nur.elyani@yahoo.com

Beli banyak bole dapat diskaun lebih..lebih..dan lebih lagi....
Cepat-cepat sementara stok masih ada...


0 loVe this entRy:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...