Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers

Kali nie nak cerita ape yang aku buat weekend yang lepas...
Nak dijadikan cerita...Sabtu tu aku da buat appointment kat Proton Plentong Service Centre...berkenaan radio yang xelok2 lagi sejak dari aku beli kete tu...
Serius bengang giler...Bukan beli kete 2nd..beli kete baru kot..tapi radio asyik rosak je..ape kejadahnye la Proton nie kan...bukan sekali dua dah naik Plentong...nak dekat 5-6 kali dah...kalau dekat xape..ni jauh nun....Aiseyhhh....

So, dalam pukul 8.30 tu gerak..gerak..gerak khas la kita..gigih giler kan.hari cuti yang sepatutnya aku enak-enak tidur atas tilam empuk..tapi tetibe kena bangun awal kan...
haahahaha...ala..selalu pun kena bangun awal ape...dah xbole dah bangun lewat macam time study2 dulu...
time study kt Uni tu kira consider la bangun lewat..sebabnye masuk tido lepas solat subuh kot..stay up sampai pagi..sampai mata lebam macam panda...tapi tu la paling best....
dah melalut pulak dah...

Ok back to the story.....
lepas hantar kazen aku pergi kerja..then trus shoot ke plentong..sampai lebih kurang jam 9.15 pagi gitu...
maunya xcepat..speeding la...heheeh...abes appointmentnye kul 9 kot...
dan paling aku kecewa..
again..again..and again..
diorang cabut radio aku tu sebab nak kena hantar KL utk sport check..
rasanya yang ni 2nd radio aku diorang ganti baru kot...
Still rosak juga..
apa kes nie...guna barang recycle ke ape..
Bengang jugak la kan..

sudahnya kereta aku sekarang togel la takde radio..boring kot drive kete xdengar lagu..
Maunya tertido time drive kan..giler la...
hahhahah

After settle urusan kat Plentong tu...dah xtaw nak pergi mana lagi kan...Sementara nak tunggu next appointment aku pukul 3...
So, kite berjimba ramba la seharian tu yea..tapi berjimba jenis sopan-sopan je taw..
Pergi CS la..ape lagi..
tengok muvie...
yea la..lama xberiadah kan..
Beriadah ke namanya tu??/ confius sekejap..bole la kan...

tapi before tu..kita isi perut dulu..
lapo giler kot...tak breakfast lagi...

Chicken Portugese...kelihatan Cik Wawa sedang mengorder menu yea...
Aku dah soru dulu da time nie..heheeheh



Hari nie aku try Portugese Chicken Spaghetti..
yummy...
Camwhore dulu sebelum makan..heheeh
Ni la menu aku...Besau kan ayam dia..sebabkan perut aku ni kan perut rasaksa..so...kena la  membaham dengan banyaknya....
Nasib baik sedap..cuma xpedas je la..Orang portugese xmakan pedas kot...




Yang nie pula menu my bestie, Cik wawa...Portugese Chicken Wing Spaghetti...Uii...wing je..memang xkenyang la kalau bagi kat perut aku nie...heeheh..
Xpe..orang takut gemuk..memang menu dye macam nie..
Kalau aku...belasah je...


Ok...perut pun dah kenyang...Kita pergi buat senaman ringkas jap...jam pun dah menunjukkan pukul 1.30 kan...dah masuk waktu tu...

Then lepas buat senaman ringan...diri, tunduk..sujud..duduk....kitaorang pun bergegas ke panggung ...
Muvie yang dipilih pada hari tersebut ialah.....
CZ12...
memang xrugi la kitorang tonton muvie nie..
Best Giler kot..
Lakonan Jackie Chan..
nanti aku review ea CZ12..
In Shaa Allah..

Keluar wayang je..jam dah nak dekat pukul 3...
terus check out la...
Nak ke larkin pula...
Next appointment...
Ni lah appointment nya..
Free Facial kat ChocSpa...
Wah...best...best...

Di kesempatan ini, saya ingin mengucapkan Ribuan Terima Kasih sebab memilih saya sebagai pemenang...
heeheh..tak sangka sangat...Just try and error je....
Rezeki kan....
Terima Kasih sekali lagi....."

dah macam ucapan menang anugerah ape je ko kan....hahahaahah





Bahagian reception 

Sebelum apa-apa..mari kita isi borang dulu..register la katanya...
Kita take picture dulu...peace....

Gedik santai dulu...sementara tunggu turn...


Main entrance nye..dalam lemari-lemari tu ade chocolate taw..macam - macam jenis...kalau la bole bukak..aku dah kaut da..hahaha...perangai....
ruang menunggu...best tempat nie....
nyaman je...

After selesai treatment ...kita pergi lunch pulak...
Perut dah berkeroncong...
dah la breakfast lewat...
lunch pun lewat jugak..
nasib badan....

Tekak teringin nak makan kacang pool,,,
Hehehe...
sedap giler kot kacang pool kat larkin nie..
2nd time makan...
tapi harga kacang pool nie bole tahan jugak,,
1set = RM4..
memang xkenyang la nak makan 1set kan..
setakat sekeping roti je...
nak order lagi satu macam mentekadarah la pulak..
Kite order ABC Special je la....
Buat alas-alas perut nie...




Ni la gerai kacang pool...memang tetiap hari gerai dye ni mesti penuh je....
Manusia dari merata dunia datang nak try kacang pool nie..
Aku yang duk JB dah nak dekat 20 tahun lebih..baru 2nd time nak merasa...
sedih giler kan...heeheh



Kacang pool 1set ...




ABC Special in da House,,,heheheh


Samapi di sini sahaja lah cerita aku weekend lepas...malam tu ada BBQ pula...
sedap-sedap..makan..makan..dan makan lagi...

heeheheh....

Tapi jangan risau...kalau takut gemok..bole try Felinna Inchloss Lotion..memang berkesan dan disukai ramai...Product yang tengah hot dipasaran sekarang nie..

Nak tahu apa kebaikan Felinna inchloss Lotion nie..boleh klik sini..
penuh kebaikan dan khasiat...

Nak tahu khasiat produk Treenea : VCO-A

Product VCO nie memang laris di pasaran....rugi kalau tak try....
Baik untuk luaran dan dalaman tubuh badan kita....

Berminat???!!!!!
Boleh hubungi or SMS/Wassap ke - Yanie (013-7724366)
or boleh email terus ke
nur.elyani@yahoo.com

Sertakan details anda juga:

Nama:
Alamat:
No.H/P:
Kuantiti:

Sapa cepat dia dapatt discount..

hehehe...




0 loVe this entRy:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...