Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers
kek dari secret receipe....sedap gilosssss...!!!>.




heheeh....giler lame baru la nk berhupdate entry majlis bertandang nie kan..hehehe....
xberkesempatan la..kekangan masa benar-benar mencemburui...
lagi la comp kt opis tu bole view blog je n BW...kalau nak type entry diorang block...lagi la xde masa nk update kan..kalau kt rumah tu jarang-jarang la dapat update depan comp nie...

sejak da kawen nie, bznye lain macam,...dengan pembawakan baby lg dalam perut nie....kalau hari-hari biasa tu, pagi dah pergi keje, balik petang tu kena masak utk hubby, cuci pinggan, cuci baju sume...memang betul2 bz..

kalau weekend lagi la...kadang-kadang kalau ada plan, kitorang keluar, kalau xde, duk uma siapkan bfst, lunch, dinner, lipat baju yg berlonggok..heheeheh....
tanggungjawab isteri kan...kena la laksanakan dengan sempurna...demi mencari syurga abadi....chewahh.....

ok lah, dah panjang sangat merepek nie, jom kite ceciter pasal majlis bertandang pula...
majlis bertandang diadakan sehari selepas majlis persandingan ku..
maknanya, 

jumaat - tunang and nikah
sabtu- bersanding
ahad - bertandang
selasa - g honeymoon...

nampak tak susur galur dia...hehe...memang pack n penat giler...tapi itu je la masa yang ada...better selesaikan semuanya sekaligus, kalau postpone2 mmg lagi la xde masa jawabnyer..

and the most important thing, Incik Suami xdpt cuti panjang time tu...sebab sume bz nk pilihanraya kot...

Mari kite skodeng pic-picnye yea...

ketibaan rombongan pengantin dan  sebelah pihak perempuan

disambut dengan taburan bunga rampai....

pengantin di pelaminan...heheheehe






keluarga dari sebelah pengantin perempuan...

family mertuaku...

kawan-kawan Incik Adi...

sedara mara sebelah lelaki...














haaaaa..amacam.....banyak x pic nye...
heehhee....

ok lah.....nnti update lg yea...
daaaaa.............





hehehe....lump sum aku update sume citer pasal kahwen...letih dah nak bertangguh-tangguh lagi....Selagi mood menaip ade nie...yok kite teruskan..chaiyok...chaiyok....

Ok, jom kita teruskan...
Wedding guest book nie aku DIY sendiri je...
beli buku dekat kedai buku POPULAR...
and then, aku balutkan dengan kain satin...
hias sikit-sikit....
beli felt paper...gunting sana sini...hehehe...
tadaaa...siap dah...
template dalam tu google je kt tenet...
then print...
akhirnya siap laa...
jadi la wedding guest book yang diidam-idamkan selama ini...
puas hati sebab dapat hasilkan dengan tangan sendiri....

2nd page of this book...

Wedding guest book nie digunakan untuk tetamu-tetamu yang hadir mencatatkan ucapan dan sebagai satu kenangan buat ku bila baca-baca balik tulisan mereka....
dalam buku nie juga aku tampalkan kad-kad yang diberikan....
nampak cantik je....







Antara sebahagian ucapan dari para tetamu yang hadir...





from my ex-classmate SMKTSB











hadiah from my classmate time kt Uitm Shah Alam....
thanx korang....


 signage or penunjuk arah nie pun aku DIY sendiri jugak....
puas ati den..heheheh




 
ini hasil wedding guest book aku selepas majlis...macam belacan pun ade...
hehehe....kotor sikit...banyak tangan kan...kalau taw aku balut dengan sampul plastik bagi tak melekat kotoran...hehehehe..

apapun aku tetap sayang giler buku nie...kenangan sampai tua taw....
bila baca balik..ketawa sorang-sorang.....

untuk part II nie nak share kan gambar-gambar bersama keluarga dan teman-teman tersayang yang sudi hadir dan memeriahkan majlis persandinganku...
Terima kasih korang,,,,
wif my lovely parent.....Sayang korang ketat-ketat....
love them till jannah.....
 wif my parent's in law....


wif my gojesss frenz....BFF, Buddies, Sahabat ,Teman..
...sume utk mereka....
Setia berada di kala susah dan senang....
Terima kasih korang sudi menemani di hari Bahagia ku....

ex classmate 5SI1, SMKTSB..


ex-RKA mates...

ex-roomate tersayang...sudi datang dari Kelantan and Kuala Lumpur...
terima kasih sangat-sangat korang....

 ex-schoolmate......thanx gathering sesama dtg majlis ku....


bilik pengantin yang dihias simple dimple je.....

bunga tisu hasil DIY sendiri....
akhirnya dapat merealisasikan impian membuat bunga telur dari tisu....

hantaran dari side aku and side Incik Suami.....

Sepupu-sepupu ku....dah beranak pinak dah.
Family Kak Roha dan Abang Ngah...

ex roomate dan U mates dari Segamat....
thanx Yana and Erin....

ni kek tiga tingkat aku...
Ihsan pic: Bridal Kayangan...

ehsan pic: Bridal Kayangan...

full pic pelamin aku..
Ehsan Pic: Bridal Kayangan...

Baju Nikah dari Bridal Kayangan....dipakai semasa hari akah nikah ku....suka sangat baju nie...

Full dress baju persandingan ku...
Ehsan Pic: Bridal Kayangan....

Bridal kayangan adalah bridal yang aku ambil untuk menguruskan segala hal perkahwinanku termasuk catering, photographer dan pelamin, kek, baju......semualah...
All package included...
Dengan harga yang sangat berpatutan..
puas aku survey pakej perkahwinan..semuanya Ya Allah...harganya boleh pengsan tengok...
dengan Bridal Kayangan kita boleh still bincang and discuss tentang pakej yang kita nak sesuai dengan harga yang kita mampu bayar.....best sangat....
Baju boleh design sendiri...tanpa ada sebarang cas tambahan dikenakan...
sangat-sangat suka dengan servis yang diberikan oleh team Bridal Kayangan...

Sapa-sapa yang masih tercari-cari perunding perkahwinan dan pakej2 perkahwinan yang berpatutuan or berminat untuk ambil servis dengan Bridal Kayangan,

 boleh lah hubungi En Saiful, owner Bridal Kayangan di talian 017-7390905, hanya di Area Johor bahru sahaja yea....

sempat promote..tolong-tolong bride2 to be di luar sana je....mana taw dapat membantu korang...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...