Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers
kek dari secret receipe....sedap gilosssss...!!!>.




heheeh....giler lame baru la nk berhupdate entry majlis bertandang nie kan..hehehe....
xberkesempatan la..kekangan masa benar-benar mencemburui...
lagi la comp kt opis tu bole view blog je n BW...kalau nak type entry diorang block...lagi la xde masa nk update kan..kalau kt rumah tu jarang-jarang la dapat update depan comp nie...

sejak da kawen nie, bznye lain macam,...dengan pembawakan baby lg dalam perut nie....kalau hari-hari biasa tu, pagi dah pergi keje, balik petang tu kena masak utk hubby, cuci pinggan, cuci baju sume...memang betul2 bz..

kalau weekend lagi la...kadang-kadang kalau ada plan, kitorang keluar, kalau xde, duk uma siapkan bfst, lunch, dinner, lipat baju yg berlonggok..heheeheh....
tanggungjawab isteri kan...kena la laksanakan dengan sempurna...demi mencari syurga abadi....chewahh.....

ok lah, dah panjang sangat merepek nie, jom kite ceciter pasal majlis bertandang pula...
majlis bertandang diadakan sehari selepas majlis persandingan ku..
maknanya, 

jumaat - tunang and nikah
sabtu- bersanding
ahad - bertandang
selasa - g honeymoon...

nampak tak susur galur dia...hehe...memang pack n penat giler...tapi itu je la masa yang ada...better selesaikan semuanya sekaligus, kalau postpone2 mmg lagi la xde masa jawabnyer..

and the most important thing, Incik Suami xdpt cuti panjang time tu...sebab sume bz nk pilihanraya kot...

Mari kite skodeng pic-picnye yea...

ketibaan rombongan pengantin dan  sebelah pihak perempuan

disambut dengan taburan bunga rampai....

pengantin di pelaminan...heheheehe






keluarga dari sebelah pengantin perempuan...

family mertuaku...

kawan-kawan Incik Adi...

sedara mara sebelah lelaki...














haaaaa..amacam.....banyak x pic nye...
heehhee....

ok lah.....nnti update lg yea...
daaaaa.............


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...