Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers
don't take my pic..please!!!!

                                       

Cuti deepavali ke KIDZOONA la kite ye.. g kidzoona kt aeon klebang.. Gerak pagi dalam kul 10 gitu..sebab nak bagi anak-anak main puas2 kt dalam tu... seronok bukan main bila sampai kat kidzoona tu..alisya la xsabar2 nak masuk...

Tiket masuk : RM17 untuk weekend..
weekday xperasan pula berapa..

setiap yang masuk tak kira anak-anak atau mak ayah kena pakai stokin taw..
ummi dah siap2 bawak stokin budak2..ingatkan budak2 je kena pakai..sekali makbapak pun kena gak..
stokin untuk dewasa diorang charge RM4
untuk kanak-kanak cas RM3.. So, kami decide nak beli stokin Renoma je kt AEON, xbazir, asben bole wt pakai men bola nnti..

Duk dalam 3 jam gitu... pastu g makan kt the chicken rice shop....
masuk kete, masing2 dah pengsan...letih sangat la tu...












Jubah Qaseh Delaila

RM35/pcs 
exc postage.
Material: Kain ala2 dull satin
tak jarang, selesa, sejuk, tak cepat comot.

FREE SAIZ FIT S TILL XL
BAHU - 14-16
DADA - 42
LENGAN - 22
LABUH - 54

NURSING FRIENDLY (ZIP DI DADA)
WUDHU' FRIENDLY (ZIP DI TANGAN)

JOM PM/WASAAP CEPAT
WHILE STOCK LAST

YANIE - 0137724366






                                       



Berminat dengan shawl keknis..
hakak ada jual macam-macam shawl...
semuanya harga merecikkk..
murah dari harga pasaran,..

Shawl Keknis -RM8 sahaja.

Shawl Bubble Printed - RM10
Bawal Turkey Cotton - RM10
Bawal Scallop - RM13
Bawal Army - RM8
Instant Magic Bubble Printed - RM10
Chiffon Printed - RM8

belian borong pun boleh...

jom wassap/pm hakak segera..
yanie - 0137724366











selamat pagi semua...
Berminat nak beli telekung lycra tak?
meyh cepat...
nak buat clearance stock ni..
telekung lycra plain...

color tak banyak dah yang tinggal...
cepat2 wassap/pm

telekung lycra nie best sangat bila pakai..
kain sejuk..
tak comot...
senang di bawa travel...
and paling penting tak nipis...

Jom cepat lelaju sementara stock masih ada...
telekung lycra laku keras nie..

HARGA ASAL: RM75
CLEARANCE PRICE: RM30 EXC POSTAGE.

Yanie- 013 7724366


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...