Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers
don't take my pic..please!!!!

                                       

Cuti deepavali ke KIDZOONA la kite ye.. g kidzoona kt aeon klebang.. Gerak pagi dalam kul 10 gitu..sebab nak bagi anak-anak main puas2 kt dalam tu... seronok bukan main bila sampai kat kidzoona tu..alisya la xsabar2 nak masuk...

Tiket masuk : RM17 untuk weekend..
weekday xperasan pula berapa..

setiap yang masuk tak kira anak-anak atau mak ayah kena pakai stokin taw..
ummi dah siap2 bawak stokin budak2..ingatkan budak2 je kena pakai..sekali makbapak pun kena gak..
stokin untuk dewasa diorang charge RM4
untuk kanak-kanak cas RM3.. So, kami decide nak beli stokin Renoma je kt AEON, xbazir, asben bole wt pakai men bola nnti..

Duk dalam 3 jam gitu... pastu g makan kt the chicken rice shop....
masuk kete, masing2 dah pengsan...letih sangat la tu...











0 loVe this entRy:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...