Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers

2nd caliph

Lilypie Third Birthday tickers
hari ni mood terajin nak update pasal trip ke Bandung, Indonesia..
bulan 4 pergi bandung...bulan 11 baru nak up cerita..
hahahaah..BASI DAH.....
takpe la...nanti rindu-rindu, boleh baca balik blog nie...sambil2 berangan fefeeling ke bandung lagi...
Memang best g trip ni...dapat release tension....cuci mata...pokaikan duit juga...
hewhewhew...
Meyh la cerita serba sedikit pasal vacation ke BANDUNG ni..pergi 4 hari 3 malam je.
ramai gak yang join trip kali ni...
and for the first time alisya naik flight. ummi belanja alisya sempena alisya turns 1 years old kan...
trip kali ni pergi dengan kakak wif husben dye, bff wawa wif husben dye and kawan wawa wif mak dye...so total trip kali nie 4 pasangan beserta 1 kanak-kanak comel...hehehhe...
TIket ni dah booking dari taun lepas lagi..kejarkan tiket murah Airasia punya pasal...
Alhamdulillah everything going smoothly.
Semua nya siap diuruskan darilah cari hotel, supir dan tukar wang.
Sepanjang dalam flight walaupun sejam lebih nak dekat 2 jam, memang dha siap2 order makan dalam flight...kalau tak maunya kebulur...dah la masa nie tengah berbadan dua....adik alisya pun ikut sekali join trip nie..cumanya dia dalam tummy ummi dye..ehehehe.
alisya pun tido je dalam flight..dah sampai baru bangun..mula-mula tu risau gak nak bawak dia naik flight..takut mengamuk ke kan..tapi alhamdulillah alisya sangat2 behave..syukur sangat...
Masa dalam flight alisya duk atas riba ummi je..tak beli pun seat extra utk infant..jimat duit...
Jom kita share pic-pic yang ada sepanjang vacation ke Bandung.
TANGKUBAN PARAHU





wif my BFF, Wawa Ahmad.

di FLoating Market.

Baru je mendarat di lapangan terbang Bandung. time tu hujan renyai..cepat2 petugas kat airport tu bagi kitorang payung..baik betul....

next trip please...fikir taun depan nak g mana plk?
KRABI OR BALI????
JOM SIMPAN DUIT....




lama rasanya tak join giveaway kan....

So, bile ternampak ada giveaway dari qasehnya rania. Puan Sue dengan berbesar hatinya buat giveaway nie sempena anniversarynya yang ke-8..


"HAPPY ANNIVERSARY PUAN SUE YG KE-8. SEMOGA KEKAL BAHAGIA HINGGA KE JANNAH."

Hadiahnya menarik kebabommm taw...ephyra skin bar taw....rugi la sapa x join...pernah dengar before ni pasal sabun ephyra...banyak baca pasal testimoni2....mudah-mudahan ada rezeki untuk menang yea....dapat merasa pakai ephyra skin bar....nak kulit cantik mulus macam Memey Suhaiza, Duta Ephyra.

Syarat-syaratnya:

1) Buat SATU entry yang bertajuk 
 "8th Anniversary GiveAway!".  Letakkan sekali banner di atas dan backlink ke entry ini.

2) Tinggalkan link entry uols di ruangan komen ini nanti.

3) Senarai pemenang akan dicabut undi oleh saya sendiri.

4) Giveaway ini akan berlangsung daripada 20.11.2015 hingga 25.11.2015 11:59 malam.

5) Senarai peserta akan diumumkan pada 27.11.2015.

6) Senarai pemenang akan diumumkan pada 30.11.2015.


7) keutamaan akan diberikan kepada follower blog QasehnyaRania.

Hadiahnya ialah:




Senang je kan syarat2 nya,,APA TUNGGU LAGI...jom reramai join......
Wish me luck....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...