Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers

2nd caliph

Lilypie Third Birthday tickers




OKEYH..SHARE GAMBO DULU...ESOK CERITA NYE YA...
XSEMPAT NAK MENAIP PETANG NIE..
NAK BALIK DA...
TATATITITUTU













Alhamdulillah, dari kuarters polis, berpindah ke rumah teres sendiri...
Dapat gak duk umah atas tanah...
syukur alhamdulillah..rezeki anak-anak...

pelan-pelan mendeko sikit-sikit..
Suka tengok dekorasi kt blog kak Atie...hari-hari aku bukak kot blog dye and baca kisah2 dia...seronok tengok org yang rajin menulis blog nie...
aku je malas nak menaip...kuikuikui...

tapi blog kak atie memang menjadi sumber inspirasi ku la......

Setakat ni, ini je lah yang mampu aku deco..
ehehe...
tunggu tiap2 bulan mesti ada penambahan...
ikut budget la..ade budget lebih, ada la tambah nye...
heheeh.....














 POKOK LADA NIE HANYA TINGGAL KENANGAN JE..
SEDIHHH...BYK BERBUAH..T.API SEKARANG DA MATI....SEBAB KULAT PUTIH TU..G.ERAMMMNYER.....
POKOK LIMAU PUN MATI GAK..
SEKARANG TINGGAL POKOK RAMBUTAN JE....OH...SEDIHHHH..














KELETAH DUA BERADIK NI BUAT HATI UMMI XKERUAN..
HILANG SEMUA PENAT LELAH KERJA.







2.3.2016 - alisya maisarah turns to 2 years old..

untuk birthday kali nie, tak de buat pape special pun,
Baba surprise kn alisya dengan kek indulgance comel nie...

Balik-balik uma je dr amik diorang kt uma pengasuh, tadaaa, baba tunjuk kek..
pandai baba surprisekan alisya kan..

ummi baru cadang nak bawa kakak g SR makan kek durian2..nyum...nyum...hahahaha
suka kakak dapat makan kek....

ummi and baba tak ada apa nak beli untuk kakak...kami belikan beskal je untuk kakak main dengan anak2 jiran sebelah menyebelah....

dari kakak men lari-lari ka..karang jatuh, ummi gak yang susah....
baik kakak belajor naik beskal ye.

Semoga alisya terus membesar dengan sihat...cepat fasih bercakap, jangan buli adik je, and makan yang banyak ye sayang..susah sangat nak makan nasi... kecah je pandai.....semoga hormat orang  tua and jadi anak yang solehah ye sayang. Ummi Baba luv u..(touching pulak)...



drama queen....nangis ek suh tiup lilin..terharu sangat kakak isya nie.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...