Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers

2nd caliph

Lilypie Third Birthday tickers

lamanya rasa xmenaip dalam blog kesayangan ni....
hurm....al maklum la kt office kne block, xboleh buka blog...so xdapat lah nak update..
ni pun try2 banyak kali baru boleh..

Kalau dah balik rumah lagi lah jangan harap nak buka lappy.
si kecik ni kalau kita buka lappy mulalah nak duduk atas lappy tu...xtenang di buatnya.

nak story pasal apa yea..
banyak sangat rasanya nak cerita...
tapi...
tapi,...
tapi...

tak tahu nak mula dari mana..
kita sharing picture je la ea.

Pada tanggal 2/3/2015, my baby kecik iaitu Nur Alisya Maisarah telah memasuki umur setahun.
Kejap je kan masa berlalu..
dah besar dah alisya...

Takde celebrate pape pun birthday dia..
kalau duduk rumah mak, boleh juga celebrate panggil kawan2, jiran...
tapi ni duk uma sendiri, balik je keje dah penat...

Tapi xpe, kita buat cara lain pula,
Caranya ialah dengan bersedekah,
ummi dye gigih beli goodies bag n packing.
adalah dalam 40 bungkus,
bagi kawan2 ummi and kawan2 husband.






haaa...cukup tak?
nak lagi ke?

nanti-nanti i story lagi k...


Assalamualaikum,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...