Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers
untuk part II nie nak share kan gambar-gambar bersama keluarga dan teman-teman tersayang yang sudi hadir dan memeriahkan majlis persandinganku...
Terima kasih korang,,,,
wif my lovely parent.....Sayang korang ketat-ketat....
love them till jannah.....
 wif my parent's in law....


wif my gojesss frenz....BFF, Buddies, Sahabat ,Teman..
...sume utk mereka....
Setia berada di kala susah dan senang....
Terima kasih korang sudi menemani di hari Bahagia ku....

ex classmate 5SI1, SMKTSB..


ex-RKA mates...

ex-roomate tersayang...sudi datang dari Kelantan and Kuala Lumpur...
terima kasih sangat-sangat korang....

 ex-schoolmate......thanx gathering sesama dtg majlis ku....


bilik pengantin yang dihias simple dimple je.....

bunga tisu hasil DIY sendiri....
akhirnya dapat merealisasikan impian membuat bunga telur dari tisu....

hantaran dari side aku and side Incik Suami.....

Sepupu-sepupu ku....dah beranak pinak dah.
Family Kak Roha dan Abang Ngah...

ex roomate dan U mates dari Segamat....
thanx Yana and Erin....

ni kek tiga tingkat aku...
Ihsan pic: Bridal Kayangan...

ehsan pic: Bridal Kayangan...

full pic pelamin aku..
Ehsan Pic: Bridal Kayangan...

Baju Nikah dari Bridal Kayangan....dipakai semasa hari akah nikah ku....suka sangat baju nie...

Full dress baju persandingan ku...
Ehsan Pic: Bridal Kayangan....

Bridal kayangan adalah bridal yang aku ambil untuk menguruskan segala hal perkahwinanku termasuk catering, photographer dan pelamin, kek, baju......semualah...
All package included...
Dengan harga yang sangat berpatutan..
puas aku survey pakej perkahwinan..semuanya Ya Allah...harganya boleh pengsan tengok...
dengan Bridal Kayangan kita boleh still bincang and discuss tentang pakej yang kita nak sesuai dengan harga yang kita mampu bayar.....best sangat....
Baju boleh design sendiri...tanpa ada sebarang cas tambahan dikenakan...
sangat-sangat suka dengan servis yang diberikan oleh team Bridal Kayangan...

Sapa-sapa yang masih tercari-cari perunding perkahwinan dan pakej2 perkahwinan yang berpatutuan or berminat untuk ambil servis dengan Bridal Kayangan,

 boleh lah hubungi En Saiful, owner Bridal Kayangan di talian 017-7390905, hanya di Area Johor bahru sahaja yea....

sempat promote..tolong-tolong bride2 to be di luar sana je....mana taw dapat membantu korang...

0 loVe this entRy:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...