Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers

2nd caliph

Lilypie Third Birthday tickers
Kita imbau kembali majlis yang berlangsung pada bulan 4 yang lalu...hampir 5 bulan lebih berlalu tu....tapi segala memori dan kenangan still terpahat dalam ingatan nie...chewwaahhh...gitu ko...

Majlis persandingan yang diadakan di Dewan Raya Taman Ungku Tun Aminah, Skudai, Johor Bahru pada 13 April 2013 berlangsung seperti yang dirancang...

Alhamdulillah, cuaca cerah, tak hujan....cuma pengantin je sampai terlewat sikit dari masa yang ditetapkan....
hehehee....ampun..maaap.....
macam biasa..orang Johor mesti ada adat tol-tol kan...tol berbayar tu...rasanya kena lepas 2,3 tol kot...bankrap la Pak Adie oiii...huhuhhu....time nie aku dah standby atas pelamin da...tunggu Cik Somi dtg je...
haaa...tu ha,aku setia menanti Incik Suami di Pelaminan....
Tema yang di pilih Baby Blue + Pink..thanx Bridal Kayangan merealisasikan dress yang cantik gojesss giler nie..I like it....
 Bapa ku sedang menepung tawar...


Giliran Pak Mertua pula...




Nenek Incik Suami menepung tawar....

Ibu Mertua ku pula menepung tawar.....

amboi...amboi....suka yea mak n ayah aku nie...apa yang digelakkan nye pun tak tahu la...mesti Incik Suami kena mandi dgn air mawar la tu...

 bersantap time.....Raja dan Permaisuri sedang bersantap....jangan ganggu...heheheh..
tapi takde maknanya...Memang xdan nak makan pun.....berlakon je tu...
sibuk kena bergambar je....

jeling ape la tu kan...
Wif my lovely bridesmaid...cantik kan cik Wawa nie...
Jatuh Chenta dengan  dress kawen nie....

 diakhiri dengan pic potong kek....kek bertingkek-tingkek.....

Rasulullah s.a.w bersabda. " Tiga perkara yang jangan dilambat-lambatkan, iaitu solat apabila telah masuk waktunya, jenazah apabila telah siap (urusan mandi dan kafan) dan anak gadis setelah ditemui (pasangan) yang sesuai untuknya. (H.R. Tirmidzi).


Part II will be continue soon...stay tuned....

2 loVe this entRy:

ain ashwaq said...

Salam, nak tanya. Dress kahwin tu awak design sendiri atau memang dah ada siap BK sediakan?

Elyani Rosli said...

wslm ain ashwaq,
dress ni tunjuk pic kt BK and dye buatkan mcm yg sy nak..FOC...baikkn BK.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...