Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers


Alhamdulillah...di beri kesempatan untuk join giveaway dari blogger FirahAdifa...

blogger cantik manis nie ada jual pelbagai jubah...Ada Abaya, Kaftan, and Jubah gojes-gojes...



Meyh aku bagi view sikit..nak view banyak-banyak..kena la ushar blog firahadifa nie..


Nampak x..Juling x biji mata korang...mesti kelabu asap kan tengok pilihan-pilihan jubah yang gojes nie...
suka giler baju yang nie..buat baju nikah pun sesuai nie..mesti meletoppps jah!!!!...

Ok la..pada kesayangan-kesayangan ku sekalian,
Kalau nak join..
meyh kita baca apa syarat-syarat nya...

Kepada yang ada blog:
    1. Blogger

  • Jadi follower blog fIRAHaDIFA dan blog Do Buy Dazzle
  • Buat simple entry bertajuk Jubah Abaya Dubai Giveaway .   
  • Jangan lupa letakkan banner dan syarat2 penyertaan  
Jangan lupa follow blog Firahadifa yea...

Klik link ini: 


          2. Facebook
  • Like page Do Buy Dazzle
  • Like post ini (seperti gambar di sebelah).
  • Share ke wall Facebook anda mengenai giveaway ini & tag Do Buy Dazzle





oK...dah ikut semua syarat-syaratnya...senang je kan....

Hadiah2 nye memang menarik taw....

pemenang utama akan dapat hadiah jubah abaya color dengan batu swarovski 



perghh....cantik giler nie...nak..nak...plish..!!!! hehehe

dan 2 hadiah saguhati pon best juga .. 

dapat jubah abaya sulam berharga Rm130 ringgit ! . 

boleh bilih yang mana berkenan dihati ... saiz nya semua ada .. abaya sulam nie cantik , seusai utk daily use . pakai kat office pon ok ! 



Tarikh Tutup penyertaan ialah pada 15th Jan 2013

     pemenang akan dipilih berdasarkan cabutan . 
    so good luck sayang-sayangku... ..

0 loVe this entRy:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...