Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers
Hahaha..GIle kose...
Sekali update entry 3 kali daa dalam sehari..
Memang betul-betul gile kose nie...

Ok..kali ni nak cerita wedding membe pada 03.03.2013 (Ahad) yang lepas..
Cantik kan date tu..Sweet giler...

Pandai diorang pilih tarikh..Entah berapa lama la nak kena tunggu sebab nak date cantik gini kan...
Huuuhhuh...

Ok..sebanyak 4 biji kereta konvoi ke wedding membe2 ex-tsb nie..
Ex-Tsb ni bekas2 membe zaman sekolah menengah saya...
Mula-mula start g kulai dulu...
Time ni 4 biji kereta join...
Semua pompuan pulak tu..
hehehe....
tapi awal sangat kitorang sampai..dalam kul 11..
tu yang tak amik gambar tu..
pengantin tengah bersiap...

After pergi rumah pertama, terus direct pergi Pontian..Membe Ex-Tsb juga..tapi dia nie satu kelas aku..heheeh.
Tu yang excited terlebih tu..


Hasef + Fareehah

Cantik kan..Comel je...
Kaler pun lawa..
Biru + Pink...

Kat sini makanan pun sedap2..
Ada ayam goreng berempah,
Putu Piring,
Taufu Fa...
Rojak Asma..
Macam-macam jenis makanan ada..
kenyang perut...

After ke Pontian, Kami kembali ke Skudai untuk ke Majlis terakhir...
Ni dekat je dengan area rumah...


Liza + Azrul..
Cantik juga kaler dye,,
Peach Orange kan...

Time ni kitorang sampai pukul 4.30pm..
Majlis pun dah nak habis...
Orang dah tak ramai dah..
tapi makanan banyak lagi..
heheeh....

Ada laksa Johor,
Tulang Gear Box Masak Sambal..
Perghhh...
Terangkat...

Tapi ade kenangan pahit kat Majlis nie..
Handphone saya telah hilang masa kat dewan nie..
Memang sedih giler..
Puas cari...
Saya pun tak perasan kat mana tercicirnya..
Sanggup patah balik ke dewan tu semata-mata nak cari handphone..
Memang sedih sangat..
Banyak giler maklumat dalam Handphone tu..
So, no kawan-kawan semua hilang..
tak dapat di kesan..

Mungkin bukan rezeki saya barangkali...
Redhakan sahaja la.
Dan kepada yang terjumpa atau terambil handphone itu,
Jagalah ia baik2 yea...


So,next entry....tunggu yea...

2 loVe this entRy:

cik mah said...

Huyooo...3 jemputan skali ek dalam sehari...dasyatlah...cantik2 pengantin...

Elyani Rosli said...

hehehe..
ikut tema date cik mah..
03.03.13 jadinye 3 jemputan la...date cntik..semua org nak wat majlis tarikh nie...hehehe
kitorang yg terkejar2...
nasib sume sempat pergi...
sampaikan hp pun boleh tercicir xtaw kt mane tah..
sedih...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...