Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers

2nd caliph

Lilypie Third Birthday tickers
teaser bunga telur tisu...

Weekend lepas..
misi mencari doorgift bermula....
Hohohoho..
Walaupun masih di mood kesedihan kerana ade masalah yang belum diselesaikan lagi..
Tapi segala perancangan harus diteruskan..
Semoga Allah mempermudahkan segalanya..
In Shaa Allah...
Amin...

Akhirnye dapat juga doorgift idaman...
Alhamdulillah...harga pun masih under budget..

So,misi menyiapkan DIY,...
letih juga kan nak buat bunga telur tisu nie..
Main hentam je la labu,,,


Teaser doorgift....hehhe...mesti korang dh dapat agak kan....

Abg nie duk sibuk kira penutup tu...tekun betul....
Kat sini la tempat saya beli doorgift tu..
Nak taw kat mane..
Tunggu  saya review after kawen nanti taw...

ini pula hasil DIY yang dah siap separuh...ade banyak lagi nie...
terima kasih pada kakak and in law dye yang banyak membantu..

haaa...hasil diy bunga telur tisu...tantekkk x??
hehehe..
actually nie sesaje je saya gatal tangan nak buat..kalau sempat siap..boleh la digunakan..kalau x, mak cakap beli je la...

ni pula tuan tanah kedaung...kihkihkih...
nak interframe sekejap..

Sapa nak order VCO bole la laju2 wassap saya yea...
Agen Treenea area Skudai..luar dari skudai pun boleh...
Ade special, special discount for u olls taw...
Cepat-cepat grab sebelum terlambat...
Berminat???!!!!!
Boleh hubungi or SMS/Wassap ke - Yanie (013-7724366)
or boleh email terus ke
nur.elyani@yahoo.com

Sertakan details anda juga:

Nama:
Alamat:
No.H/P:
Kuantiti:

Sapa cepat dia dapatt discount....

Jom..jom..,cepat borong.....

Memang tak kan rugi punya...

5 loVe this entRy:

NinaAz said...

Yang bulat2 kecik tu hapee... hihihi. Utk doorgift erk suma tuu.. btw, gigih sgt buat bunga tisu tuuu :)

Elyani Rosli said...

Glass jar nina..
heheeh..
bunga telur tu sesaje je..buat tambah2..
nanti jemput la dtg majlis yanie..
kat skudai je nie..

cik mah said...

chaiyok2...semoga berjaya ye...rajin2 tau...

Elyani Rosli said...

Cik Mah: hehe...thanx cik mah..

f.e.m creation said...

A'kum yanie..
Y not check out my blog utk door gift yg lain dpd yg lain n menarik..

femcreation.blogspot.com

N if suke.. "Like" my page at Facebook k!

Thanks..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...