Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers


Alhamdulillah..syukur ke hadrat Allah..
ternyata aturan Allah itu sungguh Indah......

sebelum nie yani ada big problem pasal dokumen kebenaran berkhawin...
Now...everything almost done...Syukur sangat...

semalam pergi Pejabat Agama...sampai sana around jam 12 tengahari...dah cuak kan risau diorang dah pergi rehat je...

Tapi Alhamdulillah..syukur lagi sekali.....sampai je kitorang kat pejabat agama tu, tak ade orang langsung...Pelik giler..selalu tu penuh je dengan pasangan-pasangan yang nak submit borang nikah...tapi semalam..takde langsung pasangan...heeheh..clean and clear...

So,kitorang terus proceed pergi kat ustaz yang sedia ada kat kaunter tu..
submit borang...ustaz tu pun lincah je buat kerja..tak ada soalan2 yang ditanya..boral-borak kosong je...
memang sempoi giler la semalam...pastu pergi bayar harga borang nikah RM25 yea kawan-kawan..
lepas tu pergi submit borang kebenaran kahwin tu kat kaunter semula..dan tunggu dalam 2,3 minit gitu..akak tu panggil suruh minta sign kat ustazah dalam opis..pergi masuk opis dan ustazah pun sign macam biasa....
Settle....

Memang sangat mudah laluan nye...Syukur padaMu Ya Allah.....
Kecut juga la Incik Adi kan sebab risau ustaz tu tanya soalan macam-macam...
Biasalah orang johor kan..mesti ade interview...
Tapi semalam..memang rezeki kami..ustaz tu just borak kosong je..
memang sporting abes...
Mungkin salah satu sebab diorang dah nak pergi rehat 12.30 tu kot...tu yang laju je buat kerja..
heheeheh..

Now..tinggal turn saya je nak hantar borang nikah ke TOk Kadi....
Semoga urusan ini juga dipermudahkan hendaknya...

Oh My God....kerisauan tetibe datang melanda..
lebih kurang 3 minggu sahaja lagi kami akan diijabkabulkan..
Moga sentiasa dipermudahkan laluannya Ya Allah..
Amin...

Hampir sempurna.....
Please doakan kami yea...
Moga selamat semuanya..
In Shaa Allah....



* Gembira dan suka bila dengar berita dari kawan2 dan b2B yang dah preggy...Syukur...diberi zuriat dengan  mudah dan cepat...hehehe..Bestnyer..Jaga diri dan baby baik2 yea kawan-kawan...
Semoga turn saya akan tiba xlama lagi...
xsabar menanti lil caliph....

0 loVe this entRy:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...