Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers

2nd caliph

Lilypie Third Birthday tickers

hi semua!!!
hari ni nak share something good news...

baca tajuk kat atas tu? mesti korang dah dapat agak kan...
actually hari tu..kalau xsilap last week la..on the beautiful date 12.12.2012..
aku join 1 entry GA nie..

nak baca entry GA nie..
meyh jenguk 
SINI

lama dah ushar nak join..tapi tak sempat plus lom ade confident lg nk join GA yg beso2 cmtu...bagi aku beso la sebab nak kena tulis entry berkenaan si pemilik Blog kn..

at last...aku join jugak sebab xtahan plus teramat teruja dengan hadiah yang disediakan..
ape lagi..bermula la research aku pasal blog Cik Mila and AAWD nie..hehehe
gigih kan..
nak menang kena ada usaha yang tinggi..

akhirnya...siap la entry aku..
kalau nak baca..
sila baca kat 
SINI yea..

dan sungguh tak sangka entry aku ni telah dipilih sebagai pemenang...
Syukur Alhamdulillah..

nak tengok pengumuman pemenang 
bole baca entry
di SINI
rezeki untuk pertama kali menang GA..

dan setinggi-tinggi penghargaan dan ucapan terima kasih ditujukan kepada CIk MILA dan AAWD sebab memilih aku sebagai pemenang HB...
thanx a lot sis....

adore giler dengan setiap HB yang dihasilkan oleh Cik Mila..

lepas nie..terus bersemangat la aku nak join GA..
hehehe...

Tahniah juga kepada Cik Amalina Ali..and CIk Ayong ATikah Zaid...
Bride2Be....hehehe...

1 loVe this entRy:

Amalina Ali said...

wiwitttt.... nama kita pun ada lahhh. :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...