Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers

hi semua!!! ..memandangkan tarikh hari nie macam best je

12.12.2012

cun kan...
heheh...maka, bersemangat la rasanya aku nak join GA tetibe kan...
walaupun sebelum ni join GA tak pernah menang..hehehe

takpe...dengan niat, usaha, doa dan tawakal...mari kita Join GA.....
GA nye ialah dari AAWD..wehooo...
esok last day nak tutup..
aku baru terkial-kial nak join..

BTW...lama dah ushar blog mila and AAWD nie..cuma kekangan masa membuatkan aku tidak berkesempatan menulis tentang AAWD ini....
hari nie..curi-curi masa kat opis..waktu lunch...aku gigih menulis....


Cerita bermula.. Al-kisah..tersebutlah kisah...

Nama diberi Cik Azmila Binti Kamil.. kepada sesiapa yang mengenali Cik Mila pasti tahu bagaimana karekter beliau..even aku yg kenali beliau menerusi alam maya ini je boleh taw dari cara penulisan blog beliau.. Seorang yang periang, simple, dan boleh membuat dua kerja dalam satu masa...hebat x? 
kalau aku mesti dah stress...terkejar2 nak siap kan mana dulu..

Even beliau seorang pelajar...tetapi sempat mengendalikan bisnes sendiri..Sangat respect dan bangga dengan usaha dan semangat beliau. Mampu menguruskan kedua-duanya sekali dengan penuh keyakinan dan semangat juang yang tinggi.



Owner kepada Azmah Ahmad Wedding Decor & Events ini sangat gilerkan apa jua tentang wedding...semua hal berkenaan preparation perkahwinan serahkan sahaja pada beliau..pasti beliau dapat menjalankan tugas dengan baik.



Semasa kakak Cik Mila kahwin...Cik Mila antara orang terpenting dalam menyiapkan segala hal perkahwinan kakak beliau. Siapa tak bangga kan..punya adik yang berjaya mencipta pelamin kakaknya dengan sangat cantik dan superb gojes...(adore sangat dengan bunga kat atas pelamin tu..cantik giler)...

In Shaa Allah, January 2013 nie, Cik Mila secara officially nya akan membuka butik dan opis AAWD...Wah.!!!...melangkah maju setapak lagi...

So, next year..B2B's yang berdekatan dengan lokasi butik Cik Mila dah bole pergi ke butik dan lihat sendiri hasil-hasil rekaan dan air tangan dari Cik Mila sendiri.

Disebalik kejayaan Cik Mila, pasti ada tulang belakang yang kuat yang sentiasa membantu dan menyokong Cik Mila, tak lain tak bukan..mestilah keluarga dan tunang tersayang, En Qayum... kan Cik Mila?..

Aku sangat pasti, B2B's dan korang-korang yang terjah blog and fanpage AAWD sangat teruja dan terpegun dengan hasil-hasil rekaan team beliau..

Dengan harga yang murah lagi berpatutan, Cik Mila mampu menghasilkan rekaan pelamin-pelamin yang sangat gojes...walaupun kelihatan simple..tapi ada elemen-elemen mewah di situ..
korang faham x ape elemen mewah tu? 
Elemen mewah ialah elemen yang mampu menampakkan sesuatu itu sangat eksklusif walaupun dengan harga yang murah...PERCAYA ke TAK? 

wajib percaya.nak tengok hasil2 beliau???
meyh aku tepekkan sikit gambar rekaan beliau untuk korang cuci mata yea...


cantik kan..nampak grand gitu...



ni pun sweet giler...

Ok..dis 1 really2 beautiful.....kalau la Cik Mila ada kat JB...aku order yang nie,...





Ok.....
...............
.............
...........

cukup la cuci mata tu..kalau nak tengok lebih2 bole jenguk blog Cik Mila di

Cik Mila Blog : ourstorystartinfeb
Email : azahmad.weddingdecor@gmail.com

Ok..kalau korang nak join..masih sempat lagi,,.....
Jom tengok HB yang Cik Mila sediakan...
Cantik giler...sejuta kali....
Oh My God..Oh My God..Oh My God...
(gaya lisa surihani ckp dlm Istanbul Aku Datang) ...hehehe


Jatuh Cinta dengan HB merah menyerlah ini.....Owhh..Mimpi la malam karang...




Dan tidak lupa juga...
sekarang nie tengah ade Year End Promo dekat page AAWD...
cepat...cepat pergi terjah...
Harga yang sangat berpatutan dan berbaloi2 dengan hasilnya...
Korang pasti takkan menyesal..
In Shaa Allah...




Agak-agak korang , mana satu Cik Mila? hehe..owner AAWD nie sangat low profile taw...
teka sendiri yea...


Credit All Picture dari Blog AAWD dan Cik Mila Blog...

*semoga Cik Mila terus sukses dalam apa jua bidang yang Cik Mila ceburi....Moga dapat membanggakan keluarga suatu hari nanti dan bahagia bersama insan-insan tersayang... AMIN... *_*

~  TAMAT ~ :-)

2 loVe this entRy:

AyongAtikah Zaid said...

Ayong join jugak...all the best!:-)

Elyani Rosli said...

heheh..u too dear..all the best juga...semangat B2B kn...eksited je rasanya...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...