Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers
Untuk hari kedua nie...sebanyak 6 rumah kami akan terjah..
eceh...dah macam pasukam Melodi la pulakks...
Hari KeDua

Tarikh:  7/9/2012 (Syawal 20) 
Hari:  Jumaat 
Jam: 8.00PM
Rumah Pertama : Maisarah

Alhamdulillah..untuk malam kedua pula...ahlinya bertambah sedikit berbanding hari pertama......


 Thanx tuan rumah..sudi mengundang kami beraya ke rumah anda...
seronok ada anak-anak linda tu..Meriah je rasa suasana malam tu..dengan keletah budak kecik 2 ekor nie...

Tuan rumahnya yang pakai tudung hitam berseluar track suit tu...Cik Syaida Maisara....

sesi bermaaf-maafan....untuk malam nie...kami ade photographer professional...so..gambar untuk malam nie berquality la sikit yea..
Nampak cantik je...sapa yang edit...aku jugak..hahahaah (sempat lg nak puji diri sendiri tu....heheh)


Hari KeDua

Tarikh:  7/9/2012 (Syawal 20) 
Hari:  Jumaat 
Jam: 9.00PM
Rumah Kedua : Afiqah

Wawa.sedang menghidangkan makanan...

Rumah seterusnya rumah Cik Afiqah....seronoknya berjalan raya bersama-sama ex-schoolmate nie ialah dapat saling ziarah-menziarahi antara satu sama lain..dapat bertemu orang tua mereka....So...at least dari situ mak ayah mereka tahu lah dengan siapa anak mereka berkawan..selalu lepak and hangout....dah kenal.xade lah risau orang tua kita kan..


 ini lah tuan rumahnya yea..Smile pqa...peace yoo!!!..
alolo tombam..tombam....comelll.....
geram betul dengan pipi dye nie...nak cubit-cubit je...

sempat menyelit yea tuan punya blog nie..apa daa....


Ok..nak jugak yea berposing di luar rumah..Silakan lah yea...

dari kanan: Afiqah, aku, Anati, Ikmal, Ungku Cik (anak Zaiton Sameon nie weyh...bukan tipu..mmg betul pun) , fir, and kat belakang tu, Usop...

ade satu story nie..dulu aku suka giler lagu 'Menadah Impian" nyanyian Zaiton Sameon...tak percaya?? boleh tanya budak2 kelas aku..hehehe
Hari2 suruh Nazlee nyanyikan..hahahaha..padan muka ko lee...jadi radio aku..sapa suruhh suara ko sedap...Nasib baik la ko rajin melayan kawan ko sorang nie kan..
sweetttt.heheheh....memang xbole lupa lah kenangan Zaiton Sameon tu....

Hari KeDua

Tarikh:  7/9/2012 (Syawal 20) 
Hari:  Jumaat 
Jam: 10.00PM
Rumah Ketiga : Fiha

Untuk rumah ketiga, kami terus ke rumah fiha....
si jelita sorang nie...

see...Jelita kan dia,,,hhehehe


Menu kat rumah si jelita nie banyak...
Kenyang perut kitorang semua...
Ada LONTONG, SAMBAL UDANG, MAKARONI GORENG, KUIH RAYA... 
hehhee...
Terima Kasih pada keluarga ko yea fiha..susah-susah je masak-masak bagai.....

Kembong perut kitorang...Maunya xkenyang makan...dari rumah pertama asyik makan berat je...gemoknya xjugak (sampai marah orang tu cakap kita nie kurus je)..huhuhuuhuh

Sorry la awk..badan saya nie memang maintain je dari dulu hingga kini..xdapat buat apa la...


 sedang menghidangkan makanan yea...
sempat posing lagi....


ha..usop nie..makan banyak giler kat umah fiha..
dia cakap mak fiha masak sedap...
4 kali tambah kot.....
abes lah boncit perot ko lepas nie...
dah xmacho nak naik pelamin bulan 11 nanti...
hahahahaa

Kitorang dah nak balik pun..dia xabes makan lagi...kitorang kena rushing sebab ade banyak lagi rumah nak kena terjah malam tu..tapi mamat ni bantai sampai xbole bangun seyh....
Apa lagi...tinggalkan dia sorang-sorang makan sampai kenyang..kitorang angkat punggung dulu..hhahaha



 time bersalam-salaman..bermaaf-maafan...
Maaf Zahir Batin yea..



nie nak bermaaf-maafan ke nak posing nie..aisyhh..pantang yea nampak camera...hehehhe



Hari KeDua

Tarikh:  7/9/2012 (Syawal 20) 
Hari:  Jumaat 
Jam: 11.00PM
Rumah Keempat : Linda

Jam dah menunjukkan pukul 11...Hari semakin lewat...tapi orang dah jemput datang kan....kena la shortkan masa untuk ke rumah-rumah berikutnya....

Next, rumah linda & amad....


ni la anak beliau...dua orang HERO...
comell kan...

yang si Ajib tu kenapa?? gaya mak Jemah sangat kan...hehehe
Ajib la photogrpaher yang diimport dari BP...
gigih kan beliau datang semata-mata nak beraya dengan kitorang...
Thanx a lot buddies...

Ok lah..untuk rumah kelima & keenam akan disambung ke entry berikutnya yea....

Stay Tuned....

0 loVe this entRy:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...