Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers




Serius...dan ini benar-benar serius...

Sudah jatuh cinta bangattt....

Pertama kali je terpandang "beliau" terus fall in love..rebah ke tanah...

memang penangan "beliau" sangat hebat sekali..
dah la cantik...color pun lawa...uish..pandai betul la Miss Irine pilih design...betul2 sweeetttt...

Actually nak cerita pasal design baju and pelamin daq Irine ni.... betul betul da jatuh cinta la...
So..mood berangan da datang...Kalau lah aku kahwin kan...bole x nak feeling-feeling macam daq Irine nie..mesti chumell kan..hahahah..perasan lettew....


kalau sesapa berminat nak tempah pelamin cenggini..bole la terus ke facebook

credit pic dari Official Blog Irine Marcello...

Kalau pelamin yang colour putih nie..tyme Majlis Bertandang belah Pihak Lelaki..pun giler chantek.....
ini hasil decoration HAFA Events
jauh dari perelishh tu...

xpernah lagi jumpa pelamin yang betul-betul chantik....dengan penuh flower2 segar...sukanya....tapi kan..mesti budget and costing besau kan....
uishhh..mana mau cari duit nie....
Jom kumpul duit nak kahwin..hahaha....

And lagi satu minat
dengan design baju dak Irine nie...
sangat-sangat chumelll..maybe sebab si pemakainye cantik..tu yang bertambah-tambah lagi seri pengantinnya tu.....

cantik kan kaler baby blue + baby pink nie.....sweet sangat...
nak kaler ni la kalau kahwin nanti../heheeh....*hint..hint....(kepada yang berkenaan)
tp kalau wat baby blue + baby purple mesti lawa gak kan...ooo..dah terbayang2 da nie....



songket grey ni pun lawa gak...terserlah kemelayuannye kan...kalau dapat yg songket purple mesti lg cun kan...

Ok..pasni nak update baju nikah idaman pula...heheheh..mood berangan dah mai da...abes la...


0 loVe this entRy:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...