Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers

2nd caliph

Lilypie Third Birthday tickers

Wah...lama gila xbuat review blog nie kan...
kali ini blog yang menjadi pilihan hati saya ialah blog

CAHAYA CINTAKU


dimiliki oleh kak Ana Suzana yang comeii loteiii...kan..kan....

nie homepage blog dye...comeiii kan buah hati beliau...


Kenapa blog beliau menjadi pilihan hati saya??? Mesti korang tertanya-tanya kan....eceh...ade ke orang nak tanya..

Firstly..aku rasa aku terjumpa blog nie time godeh2 stalker blog-blog masakan..nak cari resepi utk masak...hahahah..kantoi sudah..bila nak masak baru cari resepi kan....bukan apa...cari resepi sebab nak cari pembaharuan and nak tahu teknik2 resepi baru la kan..apa daaa..

bila stalk punya stalk blog Kak Ana nie...mak aiii terus jatuh cinta kat blog dia..sebab apa? sebabnya bila Beliau memasak..beliau suka letak step by step and semua resepi yang beliau pilih sangat simple and mudah untuk mendapatkannya...

Resepi yang pernah aku try kat blog Beliau ialah resepi kek batik special...heheheh
menjadi tu...sampai menjilat jari kaki...ea silap..jari tangan la..

Selain itu...suka sangat ayat2 dalam penulisan blog dia sebab stail orang muda gitu.....so..senang nak paham and ringkas je..xde la berbelit-belit...


Hope lepas nie..kak ana rajin tulis resepi2 yang mudah2 and step yang senang2...hehehe...Nak yang senang je ko kan yani..hahaha..bukan apa..menjimatkan masa kan kak Ana...

Now..suami dye ditahan wad sebab sakit ape tu..Slip DIsc...actually xfaham and xtaw tu sakit apa....Walau apa pun saya tahu kak ana seorang isteri dan ibu yang tabah....Hope dapat mengharungi semua dugaan ini dengan hati yang tenang dan tabah yea...and hope Husband kak Ana get well soon....

Esok dah nak mula puasa...yani ingin mengucapkan Selamat Berpuasa buat Kak Ana sekeluarga....Marhaban Ya Ramadhan...

So..kepada rakan-rakan blogger yang ingin mencari resepi-resepi mudah and senang..saya suggestkan kalian terjah blog kak Ana....confirm berbaloi-baloi...hehehehe
macam-macam resepi boleh dibuat..sama ada untuk juadah Berbuka pose,Sahur dan untuk Syawal yang bakal menjelang nanti...

Jom terjah ramai-ramai.....


3 loVe this entRy:

Ana Suzana said...

Alahai .. Ada entry utk akak rupanya.. Terharu sgt2.. Mekasih yani.. Alhamdulillah husband akak dah bertambah pulih.. Selamat berpuasa juga utk yani sekeluarga..

rAyHan_eLLyaNi said...

heheh..

xsangka akk reply..

terharunye....

thank kak..sudi jenguk blog yani yg huduh nie...

akak masak sedap la..tengok pun tergoda taw...bile nak start wat kuih raya pula???

hheehe..xsabar nie..

Ana Suzana said...

Kuih raya next week punya projek kot .. Hihi

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...