Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers


Hai Semua..Hope semua yg terjah n stalk blog ni secara sengaja atau x berada dalam keadaan yg sentiasa sihat dan ceria selalu yea..(ade ke yg nk stalk?? perasan giler kn ko yani..hehehe)

Niat di hati memang nak sangat tukar header blog nie...hurm..dah berkurun kot pakai header tu...rasanya dari zaman tok kadok lg rkot (tipu la sangat)...tapi aku sendiri pun dah bosan dengan header lama nie...

Memang nak tukar sangat...nak kan sesuatu yang fresh..bru segar n rajin je nak menaip blog hari-hari kan...tapi atas sebab2 yang tertentu terpaksalah di tangguhkan dahulu niat hati nie..

Salah satu masalahnya..Incik Lappy ni wat hal...Baru pas format pun dia meragam lagi..ala ucuk..ucuk...jangan la cam tu...cian kat mama nie...eceh....geli pulakss aku...
Tu la..sedang meminta bantuan seorang teman..TUnggu dia balik JB dulu..

Rindu giler nak edit picture..nak wat muvie..hobby gue tu...
Hope Incik Teman balik JB cepat sikit yea.....
and dapat bantu selesaikan masalah sahabatmu ini....

Sekian..


0 loVe this entRy:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...