Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers



Actually lama dah tahu pasal info ini..cuma terlupa macam mana cara nak mengenalpasti cermin tu je...nasib baik terbaca kat blog nie...

So kepada wanita-wanita dan perempuan-perempuan di luar sana yang mahu menukar pakaian or mencuba pakaian di mana-mana pusat membeli belah...be aware ok....

Sangat mudah dan hanya beberapa minit sahaja diperlukan untuk melakukan ujian ini.

Msg sangat penting untuk anak-anak gadis / wanita yang menukar pakaian di pasaraya/pusat beli belah

Hanya menjalankan ujian mudah ini: Letakkan hujung kuku anda terhadap permukaan reflektif dan jika terdapat GAP antara kuku anda dan imej kuku, maka ia adalah cermin ASLI. Walau bagaimanapun, jika kuku anda TERUS menyentuh imej anda, BERHATI-HATI..ITU CERMIN TEMBUS..ADA YANG SEDANG MEMERHATIKAN ANDA MENUKAR PAKAIAN

Jadi ingat, setiap kali anda melihat cermin untuk meyalin pakaian,buat "ujian kuku." ambil masa seminit je nak buat ujian ni

SHARE JIKA ANDA PRIHATIN


Thank pada The Faceblog atas information yang diberi..

0 loVe this entRy:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...