Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers

2nd caliph

Lilypie Third Birthday tickers



Wah...entry kali ini nak cerita pasal wishlist yg baru je tertunai pada 10.02.2012...
Tak lain tak bukan ialah My New Handphone - Samsung Galaxy ACE..

Setelah hampir beberapa bulan kumpul duit...akhirnya aku berjaya memilikinya...
Kalau hendakkan sesuatu..kena lah berusaha sedaya upaya ke arah itu kan....
Usaha Tangga Kejayaan...

Ok,lets check it out what the special things for this phone okeyhh!!!



Ha..bole baca tak agak2..disebabkan kemalasan aku nie..aku capture je dr Encik Google..hehehehe..
korang buat2 nampak la yea..kalau xleyh nk baca..korang bole go through je kt web dye..ni ha!!!
SAMSUNG GALAXY ACE

But ape yg paling best pasal gadget nie ialah flexsible n interractive sgt....
cumenye...touch screen je la...pyh nk menaip...

Paling aku suka..camera dye...5Megapixel u'oolllsss....
terang benderang tuhhh....
really like it...




Next wish list pula..jeng..jeng..jeng......mesti ade impian..cita2 dan matlamat...so dengan itu,kita akan berusaha dengan lebih gigih untuk mencapai impian kita tu yea kawan2....

Let do it!!!! Don't give up....



0 loVe this entRy:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...