Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers

2nd caliph

Lilypie Third Birthday tickers



Entry basi...hehehe...
Lame dah kot nak cerita benda nie...
tapi asyik xberkesempatan je...

So...malam nie adalah malam mood blogging...so aku akan post entry seberapa banyak aku suka..
hehehe...

Korang pernah dengar tentang 1 tempat nie x????
JPO a.k.a Johor Premium Outlet..
Cuti Chinese New Year hari tu, aku,akk n adik ku g la jejalan kt JPO nie...
Wallah tempat dye,exclusive giler..mcm mewah-mewah gitu...
Meyh aku cerita sikit sejarah wujudnya JPO kt tanah kelahiran negeri ku iaitu JOHOR...


PM kite rasmikan....


Pada tanggal 2 Disember 2011, Jumaat.. Johor telah melakarkan sejarah apabila membuka satu-satunya pusat membeli belah berdiskaun bagi jenama terkemuka di Asia Tenggara..

Terletak di Kulaijaya iaitu di persisiran Lebuhraya Utara Selatan dengan ruang perniagaannya seluas 175,000 kaki persegi..(besau n luas giler tuu!!)

Buat umum yg belum mengetahui apa itu Premium Outlets, ia adalah sebuah jenama yang sangat terkenal di Amerika Syarikat dan Jepun, malah 57 buah premis yang terdapat di JPO adalah terletak di Amerika Syarikat.

Premis-premis di JPO Kulaijaya ini adalah satu-satunya yang terdapat di Asia Tenggara selain di Jepun (8), Korea (2) dan masing-masing (1) di Puerto Rico dan Mexico..

Mengikut kajian saya, JPO nie umpama syurga membeli belah yang sesuai untuk golongan PERTENGAHAN KE ATAS dan PELANCONG ASING terutamanya warga SINGAPURA berikutan nilai tukaran matawang dan kuasa beli yang lebih tinggi yang dimiliki oleh rakyat negara tersebut...Buat kita yang biasa-biasa nie..boleh datang, lihat, dan bersiar2 je la..kalau nak beli barang pun pikir 24 kali..yea x??? heheheh





Peace no war...


the Directory..



So..jom la check dis picture..hehehe...cuci mata yea..

Ini premis "GUESS"


Pandangan dr tepi



"COACH"

Pandangan dr luar...





TAMAT....

Heheheh....


1 loVe this entRy:

kai said...

wah bestnye dia dpt gi JPO

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...