Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers







Saya join GA Nisa Kay....
heheh....before nie pernah join GA Irine Nadia Marcello...tapi sob..ssobbs..sobss...
sedeyh meyh..xade rezeki...
and pemenang untuk GA Irine tak lain..tak bukan ialah Tuan yang buat GA kali nie...Cik Nisa Kay...class u...TAHNIAH SAYA UCAPKAN YEA...
best tu..gift yang ditawarkan sangat menarik..tertarik....jEALOUS U..
heehh..gurau je...

tapi saya tak akan putus asa...saya join GA lagi..hehehe...
mana taw kan..Tuah ayam nampak di kaki..Tuah CIk Yanie...Cik Nisa Kay yang tentukan..hehehehe

Ok la..xmahu meleret-leret...Saya teruskan dengan senarai SPonsor-Sponsor yang da Boom yang menawarkan 88 jenis hadiah.,.."TERBELIAK MATA TENGOK SEMUA HADIAH-HADIAH TERSEBUT" sERIOUS XBOLE TIDO MALAM dibuatnya...


Senarai-Senarai Sponsor Hadiah GA Cik Nisa Kay ialah ;-)


1. Mrs Lady's Stylo
2. Eight Designs Boutique (EDZ)
3. Pretty Pop
4. Jiwa Chenta STUFF
5. Online Hijab E-Boutique
6.Firzara Collection
7.The Bag Galore
8.Wanblur - Shazwan Azizan
9.Darkbatman
10.Pretty Lens Store
11.MadamMondoq
12.Cik Nurul Pinky
13.Luvika Territory
14.Nurul Liyana
15.Fieyona Amani Atelier

adoiii..banyak nye sponsor...dah 15 nie..ada lagi nie....
thanx pada sponsor2 sekalian yea...take 5 jap...
Ok sambung balik.....


16.Queen Attack
17.Suci Shawl & Scarf
18.Yaya Flanella
19.Blog Cik Bunny
20.Media Jer!
21.Cik Bintang
22.Shawlistaa Beauty Scarf
23.MyraVea
24.EZ Lovey Craft
25.HijaBook
26.Islamio Paradise


waHH...settle..semua sekali 26 sponsor = 88 hadiah...PERCAYA TAK????
BAIK KORANG PERCAYA...ini BETUL-BETUL..BUKAN COBAAN...
heheheehh



SYARAT-SYARAT UNTUK SERTAI GA nie (mudah sahaja) ;-)


1. Terbuka kepada
followers blog Saya Suka Menaip ini. Tidak kira lelaki atau perempuan.

2. Wajib mempunyai blog, bergelar blogger.

3. Tak perlu tag kawan-kawan untuk join, cukup sekadar promote aje.

4. Pemenang akan dipilih secara random.

5. WAJIB patuhi semua syarat.




ANTARA CARA-CARA UNTUK MENYERTAINYA ;-)


1. Buat entry bertajuk “The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay” - (DONE)

2. Letak banner giveaway dalam entry korang. Memandangkan blog Nisa ni disable right-click, korang pergi COPY BANNER TU KAT SINI. - (DONE)

3. Letak link sponsors dalam entry korang. - (DONE)

4. WAJIB letak semua sponsors (blogshop) dalam blog list anda. Bagi sponsors yang hanya ada fan page di facebook, korang pergi like fan page dorang tau! - (DONE)

5. Promote entry penyertaan korang habis-habisan, sebab ada hadiah untuk top referral. -(DONE)

6. Tekan butang LIKE dan TWEET kat bahagian bawah Nisa. (DONE)

7. Pastikan korang ikut syarat-syarat di atas. (DONE TOO)

oK guyz & ladies...faham x??? heheh..
mudah kan???

Kalau nak ushar-ushar hadiah GA Cik Nisa..
bole jenguk sini yea..

KLIKK SINI!!!!


MESTI KORANG SEMUA TERCENGANG & TERKEDU BILA LIHAT HADIAH-HADIAH TERSEBUT....SAYA JUGA (nak-nak bila tengok handbag and shawl-shawl yang banyak tu..wah..rambang mata seyh....Saya memang addicted dgn handbag and shawl taw..hehehe)

So, apa tunggu lagi??? Jom cepAt-cepat Join GA nie...
KLIK SINI!!!!!!!


DUE DATE : 6 DISEMBER HINGGA 31 DISEMBER

Cik Nisa Kay...Dah siap semua...hehehe....
MOga-Moga kali nie tuah menjadi milik saya yea...
;-) ;-);-)




0 loVe this entRy:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...