Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers

2nd caliph

Lilypie Third Birthday tickers




Ok..hari nie nak join Contest "I Love Flower" by Blogger chumell kt atas nie...by Miss Hazanis.....Nampak mata dye yg bOOOlattt tu..comeeiiii kan...hehehe


Untuk contest kali nie..aku bersemangat giler nie nak join...terus add segala fanpage & blog Miss Hazanis..hehehe
Sebabnya...aku memang suka bunga..
really like it...Bak kata pepatah "Perempuan itu ibarat bunga"
kan..kan!!!!

Kt bawah nie, aku tepek kn 3 picture aku bersama bunga...
Gilerr tamak kn...bukan ape...saje je suka2...
kasi cuci2 mata..heheeh
Nasib baik selongkar2 pic nie..& terjumpa pic dengan bunga..
Memang rezeki aku la dpt join contest nie
heheeh...


Pic 1: Gambar di Majlis Perkahwinan...dengan bunga2 fresh...abes aku kutip sume yg dkt pelamin tu..heheehh



Pic 2: Ni pic dengan pokok bunga kertas..apa tu nama scientific dyer..."bougenvilla" kn?? betul x???


Pic 3: Ni pic paling aku suka..pic dgn bunga konvo..hehe..pastu dgn mummy tersayang plk tu..So sweett.....

Ok la...Sapa2 nk join contest nie bole KLIKKK SINI!!!@

TARIKH TUTUP : 31.12.2011 (CEPAT-CEPAT..SEBELUM TERLAMBAT)

oK LA...aku tag 3 sahabat blogger aku yea:

1. Miss Caca RM
2. Miss Mieza
3. Miss Ain Sasuke

Done..SUme settle..hehehe!!!



0 loVe this entRy:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...