Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers

Wah...lamenye xupdate blog kan....
rindu sebenarnya nak update blog nie...
tapi apa kan daya, blog kat opis kena block....
ni pun secara x sengaja ter try...tetibe bole masuk plk..
hehehe/...

Alhamdulillah...keadaan kesihatan baik-baik sahaja....
Baby dalam perut mommy pun rajin bergerak....

Sekarang dah masuk 33minggu...
lagi 50 hari lebih sahaja sebelum deliver...
macam-macam rasa ada...takut, cuak, seram....
Al-maklumlah, 1st baby..xpernah ada pengalaman,...

kelengkapan bayi pun belum lengkap sepenuhnya....
Beli sikit-sikit mana yang perlu dulu..
Selalu blogwalking mommy2 to be punya blog, seronok baca pengalaman-pengalaman mereka menanti kehadiran cahaya mata baru, macam-macam persiapan diorang sediakan....

Rancangnya nak bersalin kat Johor Bahru, harap-harap la baby xkeluar dulu yea...
Dari Ipoh nk ke JB tu boleh tahan 5 jam jugak la...
harap semua yang dirancang berjalan lancar....
baby, please be nice to me yea...
heehehehe

amboi...aktifnye dia.....
time ni masa 32weeks
sempat lagi berjalan ke Pulau Langkawi....


3 loVe this entRy:

cik mah said...

Wah...bby kita dekat2 lah nnti....le geng ni...

NinaAz said...

wahh.dekat2 lea tarikh deliver kita nanti yea. hehehe

Elyani Rosli said...

hehe...
yea ke Cik Mah and NinaAz....
geng la baby2 kite nnti...
semoga semuanya selamat yea...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...