Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers

2nd caliph

Lilypie Third Birthday tickers




wEHOOO...

Ini kalilah ada promotion for VCOA la...

rugi kalau korang tak beli sekarang nie..sebab aku pun tak tahu sampai bile promotion nie still berjalan...
sebab stock kat aku tinggal beberapa je lagi..

sapa mesej aku laju-laju nak beli sekarang..
lagi lah akan dapat a big big big promotion sebab hari nie aku tersangat baik hati nak bagi korang beli murah-murah sume...

Produk dijamin original yea..jangan takut...
sape yang order hari nie je akan dapat special price..
sapa order esok,lusa, tulat akan dapat promotion kat atas tu...
hehehe...

So, apa tunggu lagi korang..

Jom PM segera yea

Wassap/Call/Sms

Yanie - 0137724366
email - nur.elyani@yahoo.com

SEMENTARA STOK MASIH ADA...

sayang korang cantik manis semua...

1 loVe this entRy:

Anonymous said...

Very good information. Lucky me I ran across your site
by accident (stumbleupon). I've book marked it for later!

Here is my weblog :: http://www.yonis.ch/wiki/index.php/Utilisateur:VictorMic

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...