Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers

2nd caliph

Lilypie Third Birthday tickers



hmm...
nak tulis entry review kahwin pun masih xde mood...
sebabnye gmbr2 sume masih blum dpt dr OP and OV....
so, cantik manis sekalian...
harap bersabar yea..(cheh..ade ke orang nak menunggu aku review pun)..
heheehe

Ohooo...
sekarang mood rindu setengah mati nie dkt En Hubby...
Bila la nak balik kan..
Jauh sangat merantau....hahaah,...
jauhlah sangat kan..

Memandangkan sekarang nie busy PRU...
so,aku kena mengundi kt JB nie..
xboleh la aku nak naik Ipoh nun..

Ape yang kite boleh buat..
review balik gambar-gambar lama yea...
Actually nie bukan pre-wedding pun..
Sekadar suka2..
sebabnye En Hubby time nie balik bercuti...
so, disebabkan dia jarang balik kan...
aku pun ajak la dye amik gambar bersama-sama..
Hanya sekadar kenangan untuk masa tua kelak...
Sekarang muda lagi yea..heheheehe

My bestie is my photographer time nie...
Hanya menggunakan camera biasa sahaja..
Tiada preparation ape sangat pun...
props pun xde...

Time nie pun En Hubby baru lepas balik main futsal..
sempat lagi tu kan...

Lokasi: Sekitar Bandaraya JB and Danga Bay..

will u marry me, syg? me: yes, i will my dear...


baru semalam layan romantika (zakuan & ayu raudhah) serius,a sweet couple..then diorang jenjalan kat danga bay..wah2..feeling2 retis pula bila teringat pic nie....

acara menyambut bunga..abes berjujuran kelopak2 bunganye....suka betul yea bang...

Only u in my heart my dear hubby....Thanx 4 being my husband..Hope our relationship will be forever till Jannah..In Shaa Allah..AMin....

Lepaskan lelah seketika.....


Can't wait to meet u my dear....
Oheemmmmgggggg.....tak tahan menanggung rindu yang menggunung nie...
Tak sangka LDR (long distance relationship) sangat-sangat menguji hati ini...

Semoga Allah pelihara dan lindungi hubungan kita selamanya.....
Amin....





0 loVe this entRy:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...