Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers

Morning semua...
Aiseyhhh...lama betul xupdate blog kan...
Serius rindu sangat nak update..

Almaklum lah, tuan punya blog baru lepas kembali cuti kahwin...
hehehe..

Mood nak kerja ni pun xsampai lagi...accaner tu?

Tapi xpe..In Shaa Allah, yani akan update one by one without missed anything ok...

Tak sangka...macam dalam mimpi je..
Now dah jadi Isteri kepada Muhammad Fahdierul da...
Betul2 masih xsangka nie,...

And kalau korang nak tau..
Kahwin tu best sangat..
best giler ok...
Before nie xboleh pgang2 tangan..
sekarang dah halal dah...
Semuanya halal...
apa yg korang nak buat dengan suami In Shaa Allah ada pahalanya tu...
yang penting kena pandai jaga diri dan batas pergaulan...

Sekarang mood sedih sikit....baru seminggu kawen...
hubby nak kena balik keje kt Ipoh...
yani kat JB lagi...

Bila pikir pasal keje pun pening juga..
In Shaa Allah rezeki ada di mana-mana,
hanya perlukan usaha yang lebih untuk mencari dan berusaha...
Chaiyok2x yani....
U can do it dear....

Pray for me k cantik manis semua....



Belanja satu gambar dulu..hehhe

2 loVe this entRy:

Mila Kamil said...

Congrats Yani!

Elyani Rosli said...

thanx syg.....
malas nye rasa nk update blog kn after selesai sumenye..
hehehe...
mood terbang ke laut suda,..
mila: thanx for the beautiful HB tu taw...smpai sekarang suka sgt tgk...nmpk mcm fresh...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...