Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers


Ha...ice cream CRUNCH ......Uish..kalau tengok masa cuaca panas terik ni confirm cair kan...
Ini lah satu-satunya ice-cream favourite aku..

Memang sedap giler...ade rasa coklat..vanila...crunchy...n coklat yang menyelerakan....
Dulu masa time belajar...memang asyik cari ice cream nie aje...
Time dulu harga RM1.80...
tak tahu sekarang nie dah naik harga ke belum..
Asal keluar malam pergi U-mart je mesti cari ice cream nie..

Lepas tu, kat Shah Alam pun sama...petang-petang lepas abis kelas, selalu pergi kandang, Puncak Perdana tu beli Ice Cream nie...Memang addicted giler la...

Sampaikan Azza and Nad terpaksa layan kepala crunch aku nie..
hehehe...
tapi SOlero pun sedap gak..
ade rasa sweet sour sikit....
tapi memang tak bole lawan ice cream crunch aku nie...
Bila dah kerja sekarang nie, dah jarang nak pergi beli ice cream...
RIndu nye kita dengan crunch nie.....
rasa macam nak pergi cari sekarang jugak..!!!!
Pesanan Penaja :---> ****awak,...nanti balik kite g makan ice cream Crunch ea....

0 loVe this entRy:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...