Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers

2nd caliph

Lilypie Third Birthday tickers


Credit Photo : Bridal Kayangan




Credit Pic : Bridal Kayangan


Ha....topik hari nie...Kek Pengantin Pilihan Saya...

Tengok pic kat atas tu...wah...mesti korang pun terbeliak biji mata kan...
Cantik giler kot..dah macam bangunan dah siap tangga jejantas bagai......
Creative idea and decoration...
Nampak sangat glam u...
I is nak macam ni jugak kot...

Tadi bila tengok je pic nie. terus pm my bridal and tanya agak2 boleh tak diorang provide kan kek macam nie..
Jawapannya: Nanti saya tanyakan dulu yea owner kek nie..
heheeheh....(Hope harapan besau)...
Wink..wink...


Pic from FB Kak Wani...

Kalau tak dapat kek macam pic 1st tu...pic 3rd ni pun ok gak kan..janji ada tangga ko..Class ko jah...hahahaha....
Ala...pengantin dapat jamah sikit je kot kek nie...Pastu lepas majlis,..lesap dah sume nya...
kihkihkih...

Kalau dihiaskan dengan cupcake pun lagi cantik kan....
so xde la muak makan kek je sume.....
Mesti budak-budak suka...

Sekarang nie..asyik duk mengugel je pelamin la...design baju la....hehehe...
Suka tengok....
Hopefully dapat yang terbaik seperti diidamkan...

Ohooo.....dokumen2 penting masih in progress....
Harap dapat siapkan dalam tempoh masa terdekat nie....
Barang-barang hantaran hampir separuh dah dicari...
tinggal benda kecik2 je seperti buah, kek, sirih junjung......
Ohh...Seramnye...
masa begitu cepat berlalu...
risau sangat...

Semoga segala perjalanan dan persiapan majlis berjalan lancar hendaknya..
Amin...

Sebelum terlupa...
Iklan sebentar yea...



Promosi Hebat!!! 
Terhangat di Pasaran...
Mari dapatkan VCOA (Minyak Kelapa Dara) dengan harga promosi..
Supplement yang sangat baik utk Kesihatan...

Harga Promosi sehingga 11 Februari 2013
Do PM me ELyani Rosli or Wassap je @ 013-7724366
email pun bole: nur.elyani@yahoo.com

"Kesihatan yang baik lahirnya dari produk yang baik." ♥


testimoni customer..


0 loVe this entRy:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...