Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers
Alololo....dah 2 hari kebosanan tak dapat nak online guna lappy...
Geram la...
Curi-curi je online kat opis nie..
hehehe...

Lappy buat hal lagi..

Hari tu boleh je cucuk cabel tapi sekarang cucuk cabel pun dye dah xmoo./..
So, internet tak boleh disambungkan lagi...
Sedihhhh nya...

Lappy nie dah la wifi card dye dah rosak..
tapi boleh pakai cabel lagi..
sekarang, langsung dah xboleh diubati...

Sekarang nak online terpaksa la guna phone cinonet nie...
Nasib baik ada wifi...

Ohh!!! my lappy..

Why u do dis to me...

Banyak berjasa kot lappy nie...
Teman yani stay up sampai ke subuh..
Buat assignment semua....
Adapter bateri dah berapa kali meletop....
Ijat, nad and azza pun dah lali dah..
setiap kali adapter meletop...muka-muka diorang la yang yani cari suh teman g Plaza Alam Sentral cari adapter baru...
huhuhuh....

Dah ura-ura nak kena beli lappy baru la kan..
Xpe...slow-slow..
kita settlekan mana yang wajib dulu..
Nanti simpan duit sikit-sikit yea..
Baru boleh beli lappy...

Ade sesapa ke yang murah hati nak hadiakan yani lappy?
heheheh...


0 loVe this entRy:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...