Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers

2nd caliph

Lilypie Third Birthday tickers


GA lagi....
Kali nie join GA blogger Hazwan Hairy...
 

Berminat nak join??...

Jom tengok syarat-syaratnye..mudah sahaja....

SYARAT-SYARAT

1. Anda mestilah FOLLOWERS blog Hazwan Hairy
2. LIKE la page ni : PERSONAL BLOG |HAZWANHAIRY.COM 
3. LIKE page penaja : BOX CREATIVE
3. Tajuk CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE
4. Tempek header diatas.
5. Link kan entry anda di Blog Hazwan Hairy.

Simple kan?

Tarikh tutup : 12/12/2012

Sebanyak 30 kalender untuk 30 blogger ( akan diup jika mendapat sambutan )

Pemenang akan di pilih melalui Random.org

16 loVe this entRy:

hazwan hairy said...

salam..wahh blogger otai ni...dh lma ada blog..hehe..btw salam kenal n terima kasih sbb sudi join contest ni...all the best tau...

Elyani Rosli said...

Waalaikumsalam...hehe..xde la otai sangat pun...follower bru brp je tu,,..heh....In Shaa Allah yea..wish me luck...:-)

hazwan hairy said...

dah list senrai peserta blh lah BW klo da msa..check no ok...

HanaNabihah said...

Salam. Singgah dari contest yg sama. Moga dpt tempek kalendar retis ni di dinding rumah. All the best =D

Cik Fie said...

saya dari segmen yang sama . dah follow awak . follow saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Azwar Syuhada said...

Salam , azwa datang terjah n follow dari segmen yang sama..>_<

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Cik Rongoks Ika said...

datang dari contest yg sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Anak Kampung said...

Salam BK dtg dri segmen sme
dtg dgn rendh diri dan follow kome


http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Nur Razlinda said...

haii.. salam terjah.. saya datang blogwalking dan follow awak :)

jemput singgah-->http://lindafuad.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

beloGIsam said...

salam perkenalan,, belogisam disini dan mengharapkan komen negatif dan positif,, happy to see you all.. follow da,, juga dari segmen yg sama

Nur Asmida Bt Karim said...

Assalamuaalaikum , sya bw dri contest yg sama :)
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Pelengkap Rusuk Kiri said...

follow sini dari segmen yang sama :)

jemput singgah ke http://www.hazwanhairy.com/2012/12/senarai-peserta-contest-kalender-2013.html

Cik Aien said...

singgah dan follow dr segmen yg sama....salam kenalan :)
http://asmadiaien.blogspot.com/

Pecinta pink^^ said...

salam..singgah dri segmen sme..gud luck..ada mse jom singgah blog sy http://akmaluv90.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html thankz :)

Azza Afdzal said...

blogwalking dari contest yang sama :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Nadya Bubble said...

Hadiah wang tunai RM100 !

http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...