Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers

Hello readers semua....

nak sambung entry hari tu...hehehe
ala..pasal my mummy birthday..
heheeh..
actually xade pun celebrate besar-besaran....
just bawak keluar makan je..

asalkan dapat kumpul satu family dan melihat kegembiaan terpancar di wajah mereka..itu sudah memadai bagi aku...

korang juga mungkin merasai perkara yang sama bila mana terpancar kegembiraan diwajah ibubapa korang...perasaan yang lahir dari hati..bole jadi sebak taw...sebab tu aku suka sangat kalau dapat lihat mereka tersenyum gembira...

Inilah kek nya...hehe..beli kat SDS je...ok wat..rasa pun not bad...mcm SEASON jugak....
Melihat kegembiraan di wajah mak & ayahku membuatkan aku sangat bersyukur kerana dikurniakan ibu dan ayah seperti mereka...Kami makan kat gerai je...
Makan ramai-ramai..sambil borak2...
Jarang daapt berkumpul bersama sebegini....

Malam tu berjalan dengan lancar,...Alhamdulillah sempat siapkan Photo Album tu...heheeh...tersengih2 malu mak aku tengok gambar2 lama beliau..gambar2 zaman muda mudi dulu...heheeheh
Dan another hadiah...Aku hadiahkan beliau telekung...hehe
Akhirnya....dapat juga aku belikan sepasang telekung untuk MAK aku...
dan tak sangka sebenarnya beliau pun dah lama pikir nak beli telekung lagi sepasang...
So,..alhamdulillah..Hadiah yang memang DINANTI>...
ofkos lah suka riang gembira kan ati aku nie.....hadiahku diterima dengan hati yang terbuka....
CHEWAH!!!>

Hari ahad pula..aku kena naik Key Ell....heeh...mengiringi rombongan student YPJ menghadiri seminar kat UPM...
so,,awal2 pagi dah bertolak dari rumah...seawal 8 pagi aku and bff aku dah keluar...
Kami pergi pun under program GPMS (Gabungan Pelajar Melayu Semenanjung). 
GPMS ni telah lama ditubuhkan..kalau xsilap after merdeka rasanya..
ramai IPTA & IPTS ade menubuhkan persatuan ni di dalam UNIVERSITI mereka...
sama je macam kelab2 yang lain..seperti kelab kembara, kelab reakreasi, kelab silat cekak hanafi...dan seumpamanya...

hehe..dalam bas...OTW ke KL...sempat lagi tu yea..

Selepas setahun aku menamatkan pelajaran kt UiTM...akhirnya tahun nie...dapat juga naik bus UiTm ni lagi sekali..perghh..rindu gila kot nak naik bus nie lagi...

ROmbongan Cik Kiah..hehe..ea..silap..rombongan perwakilan dari Johor...

Inilah antara student2 YPJ yang kitorang iringi tu...masa ni baru je lepas hujan kt UPM nie...

Di sinilah seminar tu berlangsung....

Pelajar2 SPM dan Student IPTA yang hadir..ramai kan...dirasmikan oleh Datin Seri Rosmah Mansor...wife pada Dato; Seri Najib Tun Abd Razak....Dapat tengok life kot Datin Seri Rosmah nie..heheeh....
Sebenarnya nie Ceramah Skor A dan Perasmian Sumbangan Dana Ibunda Pendidikan Negara...Datin Seri Rosmah selaku Ibunda Pendidikan Negara menyampaikan sumbangan kepada student2 yang terpilih....wakil dari pihak kitorang pun ade juga yang menerima sumbangan tersebut...Sorang RM1000 kot..pergh..masyuk tu...Nasib baik la aku bukan student lagi..Jeles2...

Abis je Majlis tersebut lebih kurang jam 6 petang..kami pun terus pulang ke JB....penat + ngantok giler kot...
Bayangkan..duduk dalam bas lebih lama berbanding hadir majlis tersebut..heehe..MAjlis xsampai 3-4 jam..duduk dalam bas dekat 10jam lebih..mau xkematu bontot...heheeh
Sampai JB lebih kurang jam 12 tgh malam..
Hambik ko..esoknya dah la kerja..
haahahah..Kerja gila nie..
Tapi xpe lah..sekurang2 nya puas dapat berjalan kan..hehehee

0 loVe this entRy:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...