Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers

2nd caliph

Lilypie Third Birthday tickers

Hi...Yok raya uma cikgu..hehe

Actually..dah menjadi adat/kebiasaan untuk beraya ke rumah cikgu setiap kali Syawal tiba...Kebiasaanya Aku & Wawa je yang rajin ke rumah Cikgu Nishak kalau setiap kali raya...hehe..bukan la...kadang-kadang ramai gak yang join ke rumah cikgu...tengok pada komitmen diorang la..kalau free, diorang join gak...Cikgu Nishak nie merupakan cikgu B.M yang ajar aku & wawa sejak form 3 until form 5...tat's why la aku & wawa rapat dengan cikgu nie...Setiap kali menjelang raya..mesti xpernah miss nak ziarah cikgu Nishak...

lagipun cikgu ni je yang rapat dengan kitorang....Dari beliau bujang sampai lah dah berkahwin dan beranak 2..heheeh...ada gak cikgu-cikgu lain yang kami ziarah....cuma cikgu Nishak nie je special sikit,...hehehe....husband beliau pun merupakan cikgu kat sekolah kitorang jugak.. Cikgu Kamaruddin...kedua-duanya mengajar subjek Bahasa Melayu...
serasi bersama gitu..heeheh

Hari Keempat

Tarikh:  13/9/2012 (Syawal 26) 
Hari:  Khamis
Jam: 8.00PM
Rumah Pertama : Din

Before bertolak ke rumah Cikgu Nishak, kitorang sempat beraya ke rumah salah seorang sahabat Ex-Tsb gak..heheeh..sementara tunggu beliau bersiap2 kan..al-maklum la dia nie baru balik keje..nak tunggu dia mandi n bersiap sume..ape lagi..terjah dulu la rumah dia...

kesian dia..penat-penat pun kena join kitorang gak..heheeh..xpe la setahun sekali kan...bukan selalu...


time nie tuan rumah tengah mandi..kitorang belasah je kuih muih atas meja dye... wat macam rumah sendiri..gila dashyat kan...sebabnye family dia xde kat umah..so, sementara tunggu dia siap mandi dan selesai bersiap semua..kitorang pun ape lagi... melayan diri sendiri lah....


hehe..si Fir ni je lah yang setia join kitorang...disebabkan dia segan sorang2..tu yang dia tarik gak Din yang baru balik keje tu...heheeh.
Tuan rumah takde..kitorang wat cm rumah sendiri je...heeh]
MAap yea tuan rumah..

p/s: tercekik makan kuih kat rumah kau...sebab kau xsediakan air..heheh...

Lepas rumah DIN...

Hari Keempat

Tarikh:  13/9/2012 (Syawal 26) 
Hari:  Khamis
Jam: 9.00PM
Rumah Kedua : Cikgu Nishak (CIkgu B.M)

Kitorang terus bergerak ke Rumah Cikgu Nishak
rumah Beliau terletak kat area Pulai Perdana...
Alhamdulillah..tahun nie sampai jugak ke rumah Cikgu Nishak...

Jom layan pic..


Cuba cari mana Cikgu Nishak nya..heheheh..




makan time...wat susah-susah je Cikgu nie menjamu kami dengan Mee Bandung...padahal..masing-masing memang kebuloq pun...al-maklumlah..masing-masing balik keje xsempat makan.....tu yang kitorang g makan free kat umah Cikgu..hehehe..TQSM CIkgu...




camwhore time...balik-balik gaya tu je la yani oii..ko kalau jadi model memang fail..orang bosan tengok..sebab gaya sama je..hahaha..choii...


Hari Keempat


Tarikh:  13/9/2012 (Syawal 26) 
Hari:  Khamis
Jam: 11.00PM
Rumah Ketiga : Cikgu Syidah (Kaunselor sekolah)

Next destination...ialah....
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-

--


---


-

Rumah Cikgu Syidah..
uma dye pun dekat-dekat area situ jugak..nasib la xjauh..
ini pun xde dalam perancangan...
On the spot...teringat kat Beliau...pastu wawa try contact tanya ok x kitorang nak dtg terjah malam tu...

nasib baik la cikgu sporting...heeheh...
kalau x mesti cikgu kecewa xdapat jumpa kitorang..heeheh
(statement gila perasan kan)....

Sampai je kat rumah beliau...
Terpana seketika..
Mak aiii..rumah..design banglo weyh..
kaya giler...
Siap ada guard bagai untuk lepas masuk ke rumah Beliau...

Siyes suka gila rumah Beliau..bestnye..untung la husband lecturer...hehheheh
tapi xsempat nak snap rumah Cikgu...nnti orang ingat ape la pulak kan...amik gambar rumah tengah2 malam gitu...


Ok..time gedik santai...heheh,,thankx cikgu,.sudi layan kitorang walaupun kesihatan kurang mengizinkan....


....suka pic nie...maap yea..jejaka terhangat kat bawah tu sudah bertunang...melepas la korang yea...heheh...


Makan time....ha..tengok betapa berseleranye aku makan kan..
korang tengok je aku cekeding camni..
tapi makan macam ade bela jin...
so..jangan tetipu yea....
hehehe....


melayan nafsu bergambar diorang nie...
nasib badan la yea cameraman....
mereka sume memang camwhore...
suka combination colour pada time tu...
meriah sangat...
macam-macam kaler ade....
Sampai sini je la cerita,gelagat, keletah kami....untuk...
ROUD TOUR HARI RAYA GENG EX-TSB 2012...

moga bertemu lagi untuk raya akan datang...
dan besar harapan ku agar ahlinya semakin bertambah pada masa akan datang......
Insyallah...
moga ukhwah yang terbina akan terus terjalin selamanya..la tahzan...
AMIN.....




0 loVe this entRy:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...