Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers

wehoooo!!!!

Let's me introduce to all of u, eceh..speaking pulak...speaking terabur ade hati nak speaking..
heheeh..pedulikk r...

My sweetheart..gila perasan kan....
Cute kan muka dye..
Handsome kan...

Actually nak suh korang tengok Citer BOys Over Flower.

 





ha..cair x korang tengok..ayokkk....xtaw..

Actually kisah Boys over flower ni pasal budak-budak sekolah...Diorang ni macam group elit la..sume yang masuk sekolah tu jenis mak bapak giler kaya2 punya...swasta kot..yuran beriban....pastu ade la sorang gadis miskin nie....ats sebab tertentu, dia pun terjebak masuk sekolah nie sekali..So bermula la kisah suka duka gadis comel yang miskin ni kat sekolah elit tersebut...

Gila kena buli je pompuan nie..memang nanges la kalau tengok...

Yang penting story nya happy ending.....

Enjoy ur watching yea...


siyes chumell giler.....

0 loVe this entRy:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...