Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers

2nd caliph

Lilypie Third Birthday tickers


Ok..untuk review ke-3 nie..
aku nak review si comel Irine nie..



Actually aku kenal blog dye nie 1st time masa aku study kt UiTM Shah Alam ...
ni pun classmate yg ckp blog dye best..
heheeh...
so,aq ape lagi..trus la ushar smpai abes entry si Irine nie...

nice blog...
sweet couple,,,....
paling suka entry dye time photoshoot dgn Incik Tunang dye tu...
sgt sweettttt gilerr kot...
mcm puteri n putera jew...
aq ni berangan je la nk mcm tu...
huhuhu...
kalau btl2 mustahil giler la kn..
sapa la nak amek pic dgn aku nie..hehehe...

then fav colour dye pun sama dgn aku iaitu

PINK


suka giler kot..colour dye sgt soft n chantekk gitu...

Now,Miss Irine da jadi businesswoman berjaya..hehehe
Bermula dgn VCO n now EX TAB pula...
COngratez dear...
dalam usia yg muda dah pandai cari duit sendiri...

and Wishing both of u & Incik Tunang semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat yea.....

Jom KAwan2..
Ushar bLog chAntek nie...

Miss Irine Nadia Marcello

0 loVe this entRy:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...