Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers


Dah tutup ke belum yea GA Eykameow nie???

Hopefully belum la yea.....Nak tulis laju2 nie..sebab takut da tutup plk kn..
melepas rezeki..heheheeh



Ok..nampak Header kat atas nie..Ni la Tuan Punya BLog yang anjurkan GA "Join Eykameow 1st Giveaway"
CHumellkan.....sweettt jer....


NAK JOIN GA MISS EYKAMEOW???

KLIK SINI!!!!


Owkeyh la..First of all...

SYarat-syarat join GA EykaMEow nie sangat mudah...

Syarat-syaratnye ialah ;-)

1. Like Fan Page Miss Eykameow nie yea...


2. Dah like fan page Miss Eykameow belum??? Kalau dah, like pula Blogshop kepunyaan Miss Eykameow nie yea...


3. And lastly, kenalah buat entry about GA nie....

oK...FIrst aku kenal blog cik eykameow nie adalah melalui rakan2 blogger lain...
then ushar punya ushar..tetibe ternampak la giveaway dye..hehehe
apa lagi..aku pun lincah-lincah la join...
hehe...sempat lagi kan..jangan tutup GA nie dulu taw..

BLog dye sangat simple...xserabut sangat...
backgound pun cun jew...xsakit mata membaca...
then..dye banyak story pasal En BuiBui dye 2..so Sweet...
Walaupun dye jarang update blog, tapi bile sekali dye tulis entry, cnfirm ramai yang akan baca punya...tengok je follower dye skrg...Dah beriban (beribu) da..heheeh

and DYE GADIS KEKWAT KE????
even aku xkenal dye personally, tapi aku taw dye xmacam tu...
biasa la perempuan..mesti ade sedikit kegedikkan kan..
actually bukan gedik la...manja supposely...
and manja itu sangat sweet ok...
sebab aku pun manja gak..
heheheeh

SO korang..apa tunggu lagi..
Jom ramai2 Join GA Miss EYkameow nie..

Nak Join????

KLIk SINI!!!!!

Thanx Miss EYkameow sebab anjurkan GA nie..
Hope saya bertuah!!!!!
heeheh

0 loVe this entRy:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...