Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers


SaLam...
meyh aku nk citer mengenaI DIRI aku yg xseberapa nie..huhuhu

1. aku lebih gemar menggunakan kata nama AKU krn ia mendekatkn diriku dgn kwn2 ku..mudah utk kami berborak tnp berselindung.
2. aku xsuka sgt perangai org yg gedik2 nie..so, bile ade kwn2 aku yg gedikk2, aku lebih suka mengambil pendekatan berdiam diri & xbrp suka nk msuk cmpur...
3. aku benci org hipokrit.
4. sekali org tipu or wt jahat kt aq, aku agk sukar utk melupakn perbuatan mereka-mereka ini..even still friends but still sukar utk dilupakan...
5. kdg2 aku lebih suka shopping sorg2..bkn la aku ni giler shopping, window shopping jew pn aku lebih suka grk sorg2..xsuka la rmai2 sgt...coz aku ni klu pilih brg mmg teliti skit...lama la gamaknye aku kt satu2x shopping kompleks tu..so,kwn2 aku msti xlarat pnyer..heheheeh
6. persahabatan bg aku sgt bermakna....aku sgt syg kwn2 aku...tat y la skrg nie kami tubuhkn group utk ex-tsb iaitu kwn2 sebaya aku tyme sekola dlu..so, kami bole tkr2 citer kt situ..kdg2 kami hang out bersama.. moment 2 paling aku suka n akn menjadi kenangan pling berharga bg aku selamanya.
7.aku juga pling xsuka member tikam belakang.. (byk nyer yg aku xsuka kn)
8.FAMILY adalah yg pertama & utama dlm idup aku.impian aku adalah utk menggembirakan n membalas jasa org tua aku yg tlh byk berkorban utk kami adeq beradik selama ini..
moga ALLAH memberi aku kesempatan umur yg panjang utk aku membalas pengorbanan mereka.
8. akU SGT RINDU dgn arwah ABG aku...hny AL-Fatihah yg mampu aku iringkan ats pemergian beliau..sgt2 rindu..sob..sobb....(yani, ko kena kuat)
9. aku suka tgk gelagat manusia...kdg2 aku suka guna kn pyscho utk menguji peribadi mereka...rasa seronok tgk gelagat manusia yg mcm2 ragam.


mungkin utk setakat ini dulu..t bilerr ada lagi akn aku tambah yea...

0 loVe this entRy:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...