Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers

2nd caliph

Lilypie Third Birthday tickers


Energizing Soy Protein atau nama manjanya ESP.
salah satu produk keluaran shaklee yang terlajak laris.
Uniknya ESP Shaklee:-
ESP adalah ENERGIZING SOY PROTEIN. Sebab utama ESP tersangatla popular dan produk yang paling laris ialah.......kerana ESP membekalkan sumber proteinSemua tau kan badan kita perlukan sumber protein. Dalam pemakanan seharian kita sumber protein ada dalam ikan, ayam, daging. Tapi kenapa everyday makan lauk ayam tapi kerap juga tak sihat. Tak cukup ke? Haaa....untuk pengetahuan, ikan, ayam, daging tu kan kita masak dulu before makan. So bila dah masak, dah kena panas api, of course kandungan protein tu akan musnah dan yang tinggal.....tak cukup untuk badan kita yang kerja kadang-kadang more than 12 hours ni.




Ingin tahu lebih lanjut ape yang mampu ESP beri pada anda?

Hubungi saya untuk maklumat lanjut

Elyani ROsli

013-7724366 (based on Ipoh dan Johor)
wassap,mesej,call,wechat pun bole...
jangan malu jangan segan...

0 loVe this entRy:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...