Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers

2nd caliph

Lilypie Third Birthday tickers

Dap dup dap dup....jantung laju je berdegup..
Aiseyh....
Dah xlama je lagi....
cuak..seram..takut..
banyak lagi tak settle nie....
huhuh...Hope dapat settlekan semuanya before hari kejadian..

Hari ni nak cerita apa yea.
Hah....dapat angpow laie...


hehehe...
Baru 1st day naik keje nie after CNY holiday...
hehe...
Tapi aku sorang2 je la kat opis nie..
Yang lain sume amik mood cuti je..
Next week baru naik...
Sampai hati diorang tinggalkan aku sorang2 kat sini...
Hahaha...mesti la..dah diorang sume chinese...
ko sorang je melayu kat opis ni yani oii..
sedor diri sikit..hahaha
Bos cakap sapa datang keje hari nie je dapat angpow..
huuhuh..
nasib baik aku datang keje kan..
Nasib la.aa...
Thanx YOu bos!!!!...


Pastu nak cerita pasal kad kawen
heeheh...
tetibe pulak kan keluar citer pasal kawen..
takpe la...
sekali sekala...
Nak cerita pasal parcel dah sampai..
yippie...!!!...
siap dengan bunting sekali taw..
Order dengan B2B juga..
Dak miera..heheeh

Tapi kan...sedihhh...
kadnye ade rosak sikit...
pastu bila kira-kira kad nye bole xcukup pula kan..
aiseyh..kepelikansss disitu...
besenya siap ada extra kad lagi kan..
tapi kali ni xcukup pula...
jenuh nie kira 2,3 kali..still sama gak..

pastu g ngadu kat miera..
nasib baik miera ok je..
Still layan cutomer dengan baik..
terangkan pung pang..pung pang....semuanya
then problem solved...
now menanti kad-kad yang xcukup tu je...
still tengah que print kot rasanya..
Hopefully dapat cepat la kad tu...
Sedih memang sedih...
Tapi nak buat macam mana
dugaan datang tanpa dipinta...
Alhamdulillah..masih ada cara mengatasinya lagi..
Harap-harap semua yang dirancang berjalan lancar hendaknya...
In Shaa Allah..
AMIN...




Chopp!!!!
Iklan sebentar...
heheehe

STOCK VCOA masih ada lagi..
Jom laju-laju order...

Promosi Hebat!!! 
Terhangat di Pasaran...
Mari dapatkan VCOA (Minyak Kelapa Dara) dengan harga promosi..
Supplement yang sangat baik utk Kesihatan...

Harga Promosi sehingga 20 Februari 2013
Do PM me ELyani Rosli or Wassap je @ 013-7724366
email pun bole: nur.elyani@yahoo.com

"Kesihatan yang baik lahirnya dari produk yang baik." ♥



Terima kasih yang tak terhingga kepada customer-customer yang order dengan aku..
yang COD pun ada..
Thanx korang...sayang korang ketat-ketat...
Ternyata banyak khasiatnya VCOA nie..

Dulu aku mula-mula kenal VCO ni dari produk catalyst. 
Then,aku start makan  VCO Catalyst..
tapi sekarang bertukar kepada Treenea...

Ada juga customer aku yang makan sejak dari VCO catalsyt lagi...now dah beli Treenea VCOA dengan aku dah..
Sebab produknya sama je...
Dan hasilnya juga terbukti sama...
Tak rugi la korang kan...

SO, apa tunggu lagi..
NAk cantik!!, nak gojes!!, nak sihat luar dan dalam..!!!

Jom serbu VCOA nie...
nak harga promosi lagi, wassap yani segera!!...
Sentiasa melayan anda dengan baik..
kan..kan....(sambil kenyit mata)....



4 loVe this entRy:

orked violet @ SYA said...

xaci! cmne Leh dpt ang pow nih! hohoho

Elyani Rosli said...

hehehe..
nk angpow gak yea..
meyh2..dtg sini...

princess^^lily said...

yani...bagi link yg tempah kad tu boleh?...:)

Elyani Rosli said...

bole...

dye ade fb je taw..
bole pm kt fb dye je..

https://www.facebook.com/pages/Kad-Kahwin-Borong-Murah-Parit-Buntar-Nibong-Tebal-Sekitar-Utara/321525854542480?fref=ts

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...