Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers

2nd caliph

Lilypie Third Birthday tickers
Ihsan Picture: Irine Nadia Marcello 
Bismillahirrahmanirahim.

Hi korang...Salam Jumaat semua..

Yang lelaki-lelaki ni sume dah pergi sembahyang jumaat belum?

Yani nak minta tolong kawan-kawan semua...
Ada x sesiapa yang tahu kat mana nak order cupcake untuk hantaran?
Please...please..
help me..

Heheh..kalau boleh nak harga yang berpatutan..xmoo mahal-mahal sangat..
Kalau korang tahu ada sapa-sapa yang ambil tempahan buat cupcake sedap + cantik untuk hantaran sila inform yani yea...

Area: Skudai, Johor.

Adore sangat dengan design cupcakes kat bawah nie kan
Sweet plus comel gilerrr....
Aloolololo...sayang pulak nak makan,,,,
Ihsan Picture: Chomelcupcakes.blogspot.com

And 1 more design...
really comel jugak...


Ihsan Picture: www.halamancupies.blogspot.com
Kawan-kawan yang tersayang,
kalau ada adik-adik ke, kakak-kakak ke, or sedara mara dan sahabat handai yang ada buat cupcakes ni, please suggest me yea....
Yani stay area skudai, johor nie..

Hopefully sangat dapat buat cupcakes as one of my hantaran...
Adore giler cupcakes..

Salam Sayang,
Yanie.

1 loVe this entRy:

Selipar Putih said...

owh nak area skudai xpasti tapi kalau area kl meme BK akan suggestkan sorg akk ni

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...