Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers



hari ni nak join contest dari blogger Norzi Beautilicious House la...

Wah!!!! skirt2 yang sis Norzi jual sume nye gojes2 and ohsem giler...

Disebabkan saya memang penggemar tegar skirt and dress labuh...maka saya nak sangat join contest ni...lebih-lebih lagi sekarang nie lebih selesa pakai skirt labuh kalau keluar berjalan2..nampak ayu dan sopan sungguh gitu...kan.ladies...heheeh

Now, sedang berusaha mengumpul koleksi2 skirt and dress labuh....Kalau ada rezeki menang.,..bestnyer.....Hope i'm the lucky one...

Dan bila terpandang je blog Norzi Beautilicious House nie..
Oh my god!! oh my God!!! Oh my God!!! 
semua koleksi yang ada dalam blog beliau sangat menarik dan gojes...
Ini benar2 serius ok!!!!

Korang pun laju2 lah ushar blog sis Norzi nie...
Confirm cair dan terus jatuh hati dengan collection-collection beliau...


Kalau nak join contest ni:

Meyh lihat dulu syarat-syaratnyer:

Syarat-syarat Am :

1) Mempunyai blog, bukan GA blog ----> My own personal blog

2) Warganegara Malaysia , menetap dan beralamat Malaysia 
-----> Betullah tu...tulen Malaysia ya!!!heheeh

Syarat Penyertaan:

1) Follow blog Norzi Beautilicious House -----> ( Follower yang ke no.639)

2) Follow Blog  NORZI FOODILICIOUS HOUSE 
----> (Follower yang ke no.152)

3) Like page FACEBOOK
 ----> (klik like yang ke "19410" no. bertuah nie..hehehe)

4) Buat satu entry  CONTEST ' NAK SKIRT DARI NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE' 
-----> DONE

5) Ambil gambar dan letakkan pada entry , linkkan ke entry blog Norzi Beautilicious House ------> DONE.

6) Sila tag rakan anda sekurangnya 2 orang , jika lebih bonus.

saya tag: 
1. nana
2.fanaakim
3.ayongatikahzaid

7)Tinggalkan jejak entry, tunggu link di approve. -----> DONE


Tarikh mula  : 23 Dis 2012
Tarikh tutup  : 25 Jan 2013; 12 malam
Keputusan    : 28 Jan 2013

Jom sama-sama kita join contest....Hope ada rezeki la yea...
Thanx Norzi Beautilicious House sebab anjurkan contest nie.....best sangat....

3 loVe this entRy:

Nurul Najihah said...

najihah datang dr contest y same + follow sinie :)

http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

نور افيره said...

salam..join GA ni plak...jemput22...hihi

http://afna-in-da-house.blogspot.com/2013/01/giveaway-by-afna.html

Norzi beautilicious house said...

assalamualaikum..terima kasih kerana menyertai,jangan lupa tunggu keputusan ya pada 28 jan 2013 ya~love from kak norzi~
rujuk link anda di sini dear http://norzibeautilicioushouse.blogspot.com/p/senarai-peserta-nak-skirt-dari-norzi.html?showComment=1359377573212

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...