Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie First Birthday tickers

Ok..Cun kan Beliau...Sangat gula-gula...ea bukan...sangat sweettt,..

Hi kepada readers(ade ke orang nak baca blog aku nie....masuk lif tekan sendiri suda..) and silent2 reader(ini confirm ada...hehe) yang comel lagi kacak...

Di petang Jumaat yang indah ini..aku nak cerita pasal Cool Blog...and of course my kakak chantek nie... siapa lagi kalau bukan Heliza Helmi in da house...hehehe...

Korang pernah minum cool blog? Korang tahu tak cool blog tu apa?
Ha!!! nie la cool blog nye

CoolBlog nie sejenis minuman yang ada biji-biji hitam(pearl) di dalamnya...ada pelbagai jenis minuman...ada ice blended, milk shake, yogurt drink, smoothies drink dan pednek kata macam-macam flavour la ada...boleh pilih je mana yang nak minum and kena dengan tekak korang...

and mesti ramai yang tanya kan..Pearl kat dalam minuman tu HALAL ke?
Ok..menurut kata Heliza Helmi, '

"Soal halal Cool Blog"?

"Dijamin halal termasuklah pearlnya sekali..
" Siap keluar dalam EJEN HALAL dalam TV AL HIJRAH mengenai CoolBlog..
Alhamdulillah.."

So..kepada sesiapa yang meraguinya...pergi tengok TV Al-Hijrah ea pasal Coolblog...pasti selepas itu..anda tidak ragu-ragu lagi..
dulu-dulu pun masa mula-mula aku tengok coolblog nie...ada gak rasa ragu-ragu mengenai pearlnya...tapi selepas ketahui ianya HALAL...Alhamdulillah..minum tak berhenti kau...
hehehehe

paling suka tentang pearlnya..kenyal-kenyal gitu...


inilah bentuk pearlnya...aku pun tak tahu sebab ape diorang sume panggil pearl..mungkin bentuk nya kelihatan seperti mutiara @ pearl kot...cuma kalernye je hitam..hehehe...Kalau mutiara@pearl kan berkilau-kilau (bling..bling gitu) and kaler pun putih berseri....




and ada banyak flavour juga...korang boleh terjah Laman Web Coolblog kat 
SINI 
banyak info korang boleh dapat kalau tengok kat web Coolblog...macam-macam ada...boleh buat membership lagi....


ini antara contoh kiosk-kiosk yang terdapat kat Malaysia nie..hehehe
biasanya kiosk-kiosk ini di buka di Mall-Mall seperti Giant, Carefour, AEON Jusco, Tesco, and macam-macam lagi la..so korang xperlu risau k....
Terjah je...hehehe

Harga nya pun berpatutan...anggaran secawan tu dalam RM3.10...
ikut juga la kalau korang nak add on ape2 kan..so harganya pasti bertambah sikit la....

So..apa tunggu lagi...Jom minum CoolBlog bersama kakak Chantek Heliza Helmi...
heheheeh...

0 loVe this entRy:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...