Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers

2nd caliph

Lilypie Third Birthday tickers
Sudah di booking...Harap Maaf...hehehwe

Cincin merisik....

Merisik..

Alhamdulillah..selesai sudah majlis merisik pada malam hari Raya AidilAdha...26.10.2012 menjadi tarikh bersejarah bagiku dan Hari Raya AidilAdha tahun ini merupakan hari yang bermakna bagiku....Semuanya berjalan lancar...Cume xberapa puas hati sebab semuanya macam rushing kan..xde prepare pape pun...heheeh...yea la..Beliau pun balik cuti sekejap je...sempat g cari cincin and kain sepasang je...

Xape la..lagi pun merisik je..so do it as simple as you can.hehehe
xade bincang ape2 pun malam tu..just tanya je dah ade berpunya belum.masih kosong lagi ke x....
hehehe...aiseyhh....(aku pulak yang neves...)

Syukur Alhamdulillah..Moga Allah tetapkan hatiku dengan dia untuk selamanya....
jangan tunggu lama-lama..nanti lama-lama..aku kena kebas..hehehehe..

Dari pihak aku just prepare manisan and buah tangan je...Malam khamis start buat..nasib baik siap and chantek kan..hehehe...yea la xkan nak bagi tangan kosong kan....adat melayu tu kan indah....

So,kalau sapa2 nak makan nasi minyak..kena tunggu la biler agaknye tarikh keramat tu kan..
Aku pun xtaw biler...hurmm...hehehe





Coklat campuran...hehe....hasil design sendiri...

Moist Chocolate Cake hasil air tangan sendiri...hehe...


Buah-buahan dan manisan...



Perbincangan antara kedua belah pihak...

Mohon doa kalian harap jodoh kami berkekalan hendaknya..
AMIN

0 loVe this entRy:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...