Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers

semoga semua sihat-sihat sahaja..

Tajuk entry...hehhehe..xtaw nak tulis tajuk ape..so..jeng--jeng--jeng je la..
nak tahu apa cerita...

Akhirnya aku berjaya tukar template blog nie..hahaha..
gila sadis kan baru sekarang dapat tukar..

lama dah cari template seindah kalbu meruntun hati nie...
susah betul nak cari yang kena dengan jiwa..
tadi ushar-ushar godeh-godeh blog...
finally jumpa gak yang berkenan di hati...

ini template lama blog aku..pernah juga beberapa kali tukar template ke template yang lain..
tapi still rindu yang ini jugak..
so tukar la balik kn....
tak tahu kenapa warna orange + hitam tu betul2 matching and nampak hidup je...
tapi da dekat berapa tahun guna template nie je..dah mula rasa bosan...
need a new one..hheheehhe
nasib baik la sume nie free..
kalau berbayar..mahu bankrap aku duk sibuk tukar-tukar kan...


Template blog lama aku...Cantik kan..hahaha...gila ape puji diri sendiri...


So....setelah berkurun lamanya aku pakai template kat atas nie...
pada tanggal 20/09/2012 bersamaan hari KHAMIS merupakan tarikh bersejarah sebab

JENG..JENG..JENG......

aku tukar template kaler favourite aku....
giler tak cun..kaler PINK kot...pergh....warna yang sangat soft dengan bunga-bunga yang nampak fresh and hidup...
kan..kan..???? angguk je la yea...


tadaaa....hehehe...cun x..Blog ku berwajah baru.....??

Ok..disebabkan komputer kat opis tu outschool...so aku xbole nak edit2 pic....harapkan photoscape and paint je la yang ade dalam tu..itu pun aku install sendiri...
Memang sakit jiwa gune komputer  kat opis tu...
aku rasa kura-kura yang berjalan tu pun lagi laju dari loading komputer aku...
Memang sangat..sangat..sangat...slow....
nampak tak aku tekankan SANGAT tu,..itu maknanya aku memang benar-benar SERIUS...
tunggu nak campak lombong je agaknya kot...
Nak harapkan Bos belikan yang baru...huhuhuhu....
tunggu sampai bertanduk la memang takkan dapat
sebab Bos aku KAF DAL KAF WAU TA
KEDEKUT...
heheheehh...

Tapi nak edit kat umah pun...
malaslah  ea bukan..
Masalah juga...
sebabnya...Lappy version Acer nie..
yang aku beli time study dulu...
dah buat hal...
xsuka betul la...
dengan wifi card nya rosak...
loading lambat...
huishhh...tension mak...

Kesian kan.....so sekarang nie..kalau aku nak online kenalah guna usb cable internet...
sadis betul...
Kalau time nak menunggu loading nya jangan cakap la..
Bole bayangkan kalau aku uli tepung nak buat karipap, aku gelek tepungnya..kelim kasi comel..pastu goreng....
korang bole bayangkan tak berapa lama step nak buat karipap sampai siap digoreng..
hah..macam tu la loadingnya lappy aku nie..
Nak install photoshop pun dah xlarat sebabnya oleh masalh-masalah di atas..

Terpaksa la pendamkan saja projek edit-mengedit..mengtouch up segala pic yang ade sekarang nie...
RIndunya nak edit pic lagi...

Ada sapa-sapa nak hadiahkan or sedekahkan aku lappy baru x???
OHsemmm sangat la orang tu kalau ianya jadi kenyataan kan...

Terpaksa la kumpul duit lagi nak beli lappy baru...Oh Man....!!!!

Sabar je lah!!!!!

2 loVe this entRy:

✿Lady Ainaa✿ said...

sweetnyaaa template yg kali ni.. pink... sangat cantik... suka sgt... hehehe rajin ye edit itu ini.. ena ni mls sedikit.. XD

Elyani Rosli said...

thanx ena coz sudi comment kite pnye blog..

tu la..kalau ikutkn hati mmg malas sgt..
tp blog kesayangan nie je la yg rajin nk melayan tuan dye punya story mory yg ntah pape...so,bg chance la make up kn sikit blog nie..hehehee...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...