Bersama Selamanya..

Daisypath Anniversary tickers

Our Little Caliph

Lilypie Fourth Birthday tickers


Hye semua....
2011 akan melabuhkan tirai nye sebentar je lagi....
xkurang dari 2,3 jam je 2011 akan meninggalkan kita SEMUA...

2011 yang penuh kenangan..
kemas tersemat di memori ingatan ku...
Kenangan yang membawa 1000 kisah suka & duka...

Mari kita imbas kembali apa yang berlaku sepanjang tahun 2011....Jom Check it Out..

1. Tahun nie aku selamat menamatkan Degree ku pada bulan 5, 2011...





2. sekarang dah mula kerjaya pertama ku...tapi mungkin sementara je...kalau dpt kerja yg sesuai n menjamin masa depan....chio la..sekarang cari pengalaman dulu....

3. saat paling indah dapat menetap bersama family...coz b4 nie asyik duk sambung study je...
after SPM, dpt PLKN kt Sarawak..then balik PLKN terus smbung study kt Segamat...Pastu smbung lagi kt Shah Alam...huhuh....rindu gile kt Family tyme2 cmni...

4. Aku dah pandai drive kereta...umur 23 tahun baru pandai drive kereta..
lesen kereta da dpt umur 20thn lagi..Penakut betul.. tapi rasa bangga giler dpt bwk mak & ayah nek kete yg aku drive....

5. Akak aku dah bertunang..then insyallah..akan kawen xlama lagi.. Aku punya turn..ermmm entah la..belum smpai jodoh agaknyer...usaha & doa :-)

6. Rindu kawan2 degree...sangat..sangat...rindu mereka...really deeply truly in my heart......



7. Dapat bwk family g bercuti kat Bukit Gambang Waterworld...
best tengok adik2 happy giler main air..Tapi yang sedihnya...pic2 yg ktorang ambil guna hp sume ilang sebab hp kena virus..siot giler....

8. Saya suka travel...n apatah lagi dapat travel free..hehe...pergi Perak pada bulan 2, mengikuti jawatankuasa perwakilan kolej Puncak Perdana...pergi Lost World Of Tambun, pergi Zoo Taiping..






9. Dapat mendaki bukit broga bersama kawan2 yg ceria giler..sume...seronok giler..nk more info..jom baca entry ini BROGA HILL






10. Pergi Bukit Cerakah..Rumah 4 Musim..




11. Pergi I-City...actually da byk kali pergi..cuma yg ini pergi bersama teman tapi mesra..heheh...




12. Pergi Air Terjun Sungai Gabai...ni pun jasa baik Ijat, Nadia, and Azza...





13. Dapat invitation card utk Anugerah Seri Angkasa ...see Entry ini.. ASK
best gilerr dpt tgk live..dpt ambil picture dgn artis2 vogue..pastu stay up kt lua..merayap g uptown Danau Kota...and lepak kt McD Shah Alam sampai pagi..memang kerja giler...itupun sebab kena tunggu pintu gate kolej buka..heheh..sebab ktorg duk kolej..kalau masuk lambat kena SAMAN..so..xnak byr saman punya pasal..berjimba la sampai pagi..tapi berjimba budak baik je taw...no notty..notty...



14. Dapat wt mini reunion dgn ex schoolmate...memang syok giler...g makan steamboat...riuh ktorg.... Lepas tu..pergi lepak danga bay....and another month I wat lagi satu mini reunion..g Batu Layar...syok sangat...dapat kumpul ramai2....




Wah..kalau nak coretkan peristiwa sepanjang tahun 2011 nie..memang xcukup page la..hehehe...
ini je la sedikit sebanyak kebahagian and memori yang indah yg memang aku xboleh lupakan....

Azam tahun baru yea...actually dah start niat masa Tahun baru Islam ari tu..

azam nye ialah..jeng..jeng..jeng..

*saya xmahu cari boyfriend...saya mahu cari Incik Suami..hehh..gatalkan..
Hopefully impian ku termakbul....


0 loVe this entRy:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...